Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ankami, niestety zawsze tak jest, jeśli się nie odhaczy (czy odchaczy???) na dole...
Po dwóch miesiącach sprzedaliśmy ów nabytek i zakupiliśmy za 999 zł wózek Roan Marita- uwierzcie,to był strzał w dziesiątkę!
Napiszę,co jest ważne dla mnie w użytkowaniu wózka,może to wam pomoże się zdecydować. Po pierwsze: szeroka,głęboka i długa gondola,żeby dziecko latem miało przestrzeń do oddychania,rozrzucenia rączek do spania itp,a zimą ciepło i przytulnie,w wózkach typu X lander,Mutsy, Quinny gondolki naprawde są malutkie...może Roan nie ma tak nowoczesnego wyglądu,ale naprawdę jest bardzo użyteczny...Polecam przy zasobniejszym portwelu też Emmaljungę albo Bebe Confort Tracker albo Style AT-kolezanki maja i tez są super. Następna ważna dla mnie rzecz to nierysująca się rama wózka,my duzo podrózujemy autem i wpakowywanie wózka do bagaznika naprawdę uszkadza aluminiowe ramy(tak było w X landerze-rysa na rysie:sick: )potem nieładnie to wygląda. Faktem jest,że do Roana pasuje do wpiecia tylko fotelik Roan ale to umożliwia zachowanie funkcji 3 w 1...wózek jest dość ciężki,ale ja zawsze zostawiam ramę w wózkarni a gondolke wypinam i zabieram do domu,służy jako kołyska(ma taka funkcję),poza tym w tej gondoli jest regulowane oparcie w 3 pozycjach,mój syn ma 74 cm i jeszcze na styk sie mieści
podczas gdy iine kolezanki juz dawno musiały poprzesadzac maluchy do spacerówek co w zimie nie jest zbyt fajne,dziecku w gondolcej est cieplej no i szkrab juz siedzący może obserwowac otoczenie dzięki temy regulowanemu oparciu. Kolejna cecha to zawieszenie na wahaczach,wózek jest miękki,świetnie się buja do przodu i na boki-naprawde fajan sprawa do ululania płaczącego maluszka-mój do tej pory na spacerku czy w domu usypia delikatnie kołysany,w innych wózkach zawieszenie jest niby na sprężynowych amortyzatorach i niby niweluje wstrząsy...nie zgadzam się z tym,wózek jest twardy i nieprzyjemny dla dziecka podczas jeżdzenia po wertepach,no i sztywny cholernie(pisze na przykładzie X landera) wyściółkę gondoli Roana mozna prac wielokrotnie,nie niszczy się wcale! Poza tym głeboko zasuwana budka-przydatna na duże słońce jaki zimne wiatry. Pompowane koła-świetna amortyzacja. Jedyne minusy wózka to: brak skrętnej osi- czasem cięzko manewrowac na zakrętach, no i wózek jest dośc cięzki(bo duża gondola,ale i tak lżejszy od X landera-jego rama sama ważyła chyba tonę
a tą ja sama spokojnie wynoszę z wózkowni i wtedy wpinam gondolkę(zapina się ją na klipsy)- z czasem doszłam w tym do perfekcji,na początku bylo trudniej;-)
lecę do mojego piszczącego i wołającego mnie ,ząbkującego Olisia;-) :-)
Dla mnie powinni zrobic max5 modeli, moze byloby prosciej
Na poczatku myslalam o 3 funkcyjnym, pozniej zeby kupic duzy gleboki i po 6 miesiacach zmienic na zgrabna ladniusia spaceroweczke, a teraz poprostu juz mi glowa peka i jestem taka zla ze niewiem, chcialabym miec juz to za soba a nie jest latwo