Ansure
Fanka BB :)
Ojejku bardzo mi przykro Kochana... bardzo...Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojejku bardzo mi przykro Kochana... bardzo...Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
O matko [emoji27] ogromnie mi przykro... [emoji22] współczuję Ci z całego serca. I przytulam mocno...Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Bardzo mi przykroTak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Ansure masz racje kazde niepowodzenie boli[emoji25] kazda proba nieudana tez boli[emoji20] ...i tak naprawde nie ma dobrej recepty ani slow ktore będą w stanie kogokolwiek pocieszyc ale jest nowy dzien nowy miesiac nowa nadzieja i wsparcie tutaj na forum i naprawde to jest ważne [emoji6]wczoraj rano ryczalam razem z mężem i myslalam że to juz koniec starań ale dzisiaj sie obudzilam i pomyślałam co mnie nie zabije to mnie wzmocni a poza tym ja nie należę do osób ktore sie poddają [emoji6]
Dziewczyny trzymam za was wszystkie bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana ja robilam badania genetyczne i problem jest u mnie ale od pozytywnego testu wlaczam lekarstwa i tak bylo terazPrzykro mi bardzo !
Wierze i tak ze sie uda .tymcxasem moze jakies badania pod kontem Czemu poronilas.... genetyka ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja robilam badania genetyczne i problem jest u mnie ale od pozytywnego testu wlaczam lekarstwa i tak bylo terazpoprostu pecherzyk był i cialko żółte i niestety dalej się nie rozwinął: (
Oby tak byłoKurcze Ale byla ciaza!!!! Pewnie nastepnym razem zechce zostac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak byłoi chcialabym zeby więcej z was moglo sie pochwalić pozytywnym testem juz niedlugo[emoji110][emoji110] [emoji8]wracam do miovarian jak tylko przestane krwawić [emoji110][emoji6]