reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

A mi się udało i nad morzem żarłam wszyściuteńko, a Mikołajowi nawet krostka nie wyskoczyła. Fląderka smażona z fryteczkami, dorsz z fryteczkami, deserek owocowo - lodowy (specjalnie mi zrobili bez orzechów tylko), gofry ze wszystkim, makrelka wędzona. Raz w nocy puszczał tylko bąki jak z armaty i chyba po tej makreli wędzonej ale następna będzie dopiero za rok więc luzik.

reklama
jolek dopiero co skończył mi się okres:-D więc to chyba raczej dieta narzucona przez organizm po obżarstwie chałwowym/szarlotkowym/sorbetowym.

salsera narobiłaś mi smaka na taką rybkę świeżą z fryteczkami, mniaaammm..

jolek - poszłam za Twoją namowa i wczoraj cała szczęśliwa kupiłam sobie marsika. Żeby tego było mało, zrobiłam blok (nie ma już śladu po nim...) i jak na razie małej nie wysypało:-). Oby już tak zostało, bo stęskniłam sie już strasznie za wszystkim, co kakaowe:-D

reklama
o kurcze... ale ze mnie łakomczuch, nie tylko się nie podzieliłam, ale i nawet sie nie pochwaliłam, że jest! <zawstydzona> ;)))

Do góry