Bubbles
Fanka BB :)
a czy bylo tu juz o herbacie z pokrzywy?
dobra jest na pokrycie brakow zelaza w organizmie...
ponoc na niektorych pudelkach pisza, ze w ciazy mozna ja pic tylko po konsultacji z lekarzem gin.,
pamietam, ze moj gin w poprzedniej ciazy pozwalal mi ja pic i pilam cala ciaze, potem z kolei podczas laktacji zaprzestalam, bo zdaje sie, zatrzymuje laktacje...
dobra jest na pokrycie brakow zelaza w organizmie...
ponoc na niektorych pudelkach pisza, ze w ciazy mozna ja pic tylko po konsultacji z lekarzem gin.,
pamietam, ze moj gin w poprzedniej ciazy pozwalal mi ja pic i pilam cala ciaze, potem z kolei podczas laktacji zaprzestalam, bo zdaje sie, zatrzymuje laktacje...
, bo żółty ser jadam tylko w zapiekankach i pizzach... i nawet mi smakuje
Także tylko płatki na mleku,kanapki z serkiem,pomidorkiem a na obiad ziemniaki z kefirem na przykład
A na sam widok mięcha mam dość,a jak się gotuje to nos zakrywam bo i zapachy mi przeszkadzają
myślę, że masz rację. wszystko z głową, zwłaszcza, że jesteś już w 9tc, więc organogeneza pewnie dobiega końca
a ja uwielbiałam rosołek.
Po tych tabletkach co mi gin zapisał czuje sie o niebo lepiej a z kibelkiem juz w takich bliskich kontaktach nie jestem:-)Normalnie zasypiam jak dziecko bo te tabletki na sen tez działaja i zasypiam bez problemu i bez zgagi i wymiotów.