reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja dzisiaj zrobiłam bombową zupę
ehhe
kapuśniak z młodej kapusty i dorzuciłam kalafiora :-)
mam nadzieję że nikt nie będzie miał po niej rewolucji;-)

kapuśniak z młodej kapusty i dorzuciłam kalafiora :-)
mam nadzieję że nikt nie będzie miał po niej rewolucji;-)
dobre mleko sojowe jest w Biedrze
i tanie jak barszcz
aa i jeszcze skoro już jestem przy tym przybytku to zajadam się wędzonym pstrągiem i łososiem z pieprzem własnie stamtad, jest w lodowce, obok paczkowanych wędlin
rewelacja do orkiszowego chlebka własnej roboty z benecolem(jedyna margaryna bez mleka jaką znalazlam)
i czasami ogóreczek, palce lizać

aa i jeszcze skoro już jestem przy tym przybytku to zajadam się wędzonym pstrągiem i łososiem z pieprzem własnie stamtad, jest w lodowce, obok paczkowanych wędlin
rewelacja do orkiszowego chlebka własnej roboty z benecolem(jedyna margaryna bez mleka jaką znalazlam)
i czasami ogóreczek, palce lizać
Ostatnia edycja:
reklama
Ok..fasolka pożarta
teraz poczekamy na reakcję młodego.
Dostałam przepis na tego torta lodowego. Myślałam,że to trudniejsze.
Na tortownicę o średnicy około 30cm potrzeba 30-40 dag bezów 600-800 ml śmietany 30% i 3 lody calipso.
Tortownicę trzeba wyłożyć folię aluminiową. Dno wykładamy bezami na to połowa ubitej śmietany. Na śmietanę układamy pokrojone w plastry lody na to resztę śmietany no i na wierzch wykładamy bezy
i do zamrażalnika wstawiamy

Dostałam przepis na tego torta lodowego. Myślałam,że to trudniejsze.
Na tortownicę o średnicy około 30cm potrzeba 30-40 dag bezów 600-800 ml śmietany 30% i 3 lody calipso.
Tortownicę trzeba wyłożyć folię aluminiową. Dno wykładamy bezami na to połowa ubitej śmietany. Na śmietanę układamy pokrojone w plastry lody na to resztę śmietany no i na wierzch wykładamy bezy
Podziel się: