reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
basiekk takie spore 2 garści :) i niech się dobrze zdziamdziają w cieście, bo ja wczoraj zdziamdziałam za mało i w niektórych miejscach cioasteczka są zbyt miękkie

Persefonka ja poproszę o przepis na tego trociniaka.
Bra w poniedziałek robię te ciasteczka, miałam je robić dzisiaj, ale zaatakował mnie leń :-)

ja nic nie moge gotować bo mój M zepsuł kuchenke gazową, kurka złamał i cały odpływ gazu musieliśmy zakręcić - kuchenka stara jeszcze po babci - więc w sumie fajnie bo wymienimy, ale też nie fajnie bo znów nieplanowany wydatek :/

Ostatnia edycja:
Żelka przyznaj się sama popsułaś i zrobiłaś tak, żeby wyszło, że Twój M. popsuł
Kochanie dzisiaj obiadu nie będzie przecież popsułeś kuchenkę:-D cwaniara!:-D

reklama
właśnie ,zjadłabym jakiegoś paskudnego,nafaszerowanego hormonami kurczaka, macie przepis na wariację z piersią?:laugh2:
bez sera tylko:] bo ja nie mogę nic z mlekiem
bo jak nie to zrobie nugetsy
p.s dzisiaj objadam się plackami ziemniaczanymi plus brzoskwinie"ufo", mieszanka wybuchowa, junior padł, sam zasnął nawet nie zdążyłam pogadać do niego..

bra nie czuć w tych ciastkach tych małych pestek z malin?

Do góry