Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć babeczki, znalazłam wasz wąteczek...niedługo też będę mamą synusia jeśli mój uparciuch zechce opuścić ciepły brzuś :-)
będzie dobrze.
Gdzie czytalam wczesniej, ze dzieci placza ''na sucho'' az do drugiego miesiaca. A teraz zaczyna sobie ''gaworzyc'', gdy sie przeciaga potrafi sam sie przewrocic na boczek!!
Malo tego, gdy sie przeciaga, wydaje z siebie odglos jak taki silny smiech, to jest ''HA HA HA HA HA HA''!
Niesamowite. Dzis stuknal mu miesiac, ten czas leci niesamowicie. I choc porod mialam mega ciezki, juz w ogole nie pamietam bolu. A dla tego cudziku, powtorzylabym to jeszcze milion razy!!

Jestem z Wrocławia i tak to jest moje pierwsze dziecko więc może dlatego taka niecierpliwa jestem :-) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin babeczkoWitaj NataszaWidzę,że tak jak ja jesteś z Wrocławia. To Twoje pierwsze dzieciątko?

A dziękuję bardzo...oczywiśce dam znać jak tylko doczłapię sie do komputeraNatasza30 witam przyszla mamusie. Widze, ze rozwiazanie juz niedlugo. Wiec zycze SZYBKIEGO I LATWEGO PORODU. A brak cierpliwosci to to co meczy kazda kobiete w 9 miesiacu. Pamietam po sobie. Choc bylo przed terminem, nie moglam juz wyrobic.Daj znac kiedy maluszek bedzie juz na swiecie. Tylko nas powiadom bo przez kilka dni pewnie nie bedziesz miala ani czasu, ani ochoty na forum.