Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyjaciolka(ktora byla nota bede swiadkowa na moim slubie wiec jest mi najbardziej jak sie da od serca) kupila sobie mieszkanie-ciasne ale wlasne!!!Wprawdzie musiala brac kredyt 30tys ale byla tak rozpromieniona faktem wlasnego kata,ze obie az mialysmy lzy w oczach ze szczescia.Siedzialysmy,zajadalysmy truskawki mimo ze zimno jak cholera i urzadzalysmy w myslach kazdy kat jej nowego mieszkanka.Tak sie bardzo ciesze ze jej sie udalo wreszcie!Wiecie,ze jestesmy ze soba tak zwiazane ze kilka razy tego samego dnia mialysmy takie same sny a wierzcie lub nie,ale zareczylysmy sie ze swoimi chlopami TEGO SAMEGO DNIA!Nasi faceci sie nie zgadali ze soba zwlaszcza ze ja wtedy bylam w tunezji a ona w polsce),a i my obie na maksa zaskoczone ze chlopy startuja do nas z pierscionkami tego samego dnia na dodatek
Niestety nie wiem od czego bo zjadłam wszystko naraz

ja tez ostatnio szukalam,bo chcialam biale bo czarne mam.Kupiłam sobie butki sportowe:-) jako motywację do biegania![]()
a te co mi sie nie podobaly to byly we wszystkich rozmiarach.