Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyjaciolka(ktora byla nota bede swiadkowa na moim slubie wiec jest mi najbardziej jak sie da od serca) kupila sobie mieszkanie-ciasne ale wlasne!!!Wprawdzie musiala brac kredyt 30tys ale byla tak rozpromieniona faktem wlasnego kata,ze obie az mialysmy lzy w oczach ze szczescia.Siedzialysmy,zajadalysmy truskawki mimo ze zimno jak cholera i urzadzalysmy w myslach kazdy kat jej nowego mieszkanka.Tak sie bardzo ciesze ze jej sie udalo wreszcie!Wiecie,ze jestesmy ze soba tak zwiazane ze kilka razy tego samego dnia mialysmy takie same sny a wierzcie lub nie,ale zareczylysmy sie ze swoimi chlopami TEGO SAMEGO DNIA!Nasi faceci sie nie zgadali ze soba zwlaszcza ze ja wtedy bylam w tunezji a ona w polsce),a i my obie na maksa zaskoczone ze chlopy startuja do nas z pierscionkami tego samego dnia na dodatek
Niestety nie wiem od czego bo zjadłam wszystko naraz

ja tez ostatnio szukalam,bo chcialam biale bo czarne mam.Kupiłam sobie butki sportowe:-) jako motywację do biegania![]()
a te co mi sie nie podobaly to byly we wszystkich rozmiarach.