reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzięki Dziewczynki:-)
Niestety pani doktor dzisiaj nie było, wizyta dopiero w poniedziałek. Słyszałam za to serduszko dzidziusia:-)

reklama
No i nie udało się wrócić do pracy:-(Macica mi twardnieje i muszę dużo odpoczywać:baffled:Mam zrobić kilka badań w tym poziom magnezu. No nic zobaczymy, co dalej na razie mam dwa tygodnie zwolnienia.

witam serdecznie przyszłe mamy :-)
miło jest poczytać wasze posty dodają otuchy i że w takich chwilach nie jest się samą.
Jestem nową na tym forum .Dzisiaj idę do ginekologa (miałam 3 poronienia ) teraz jestem w 4 ciąży - 4 tydzień ,a latek mam sporo trzy dyszki :( biorę duphaston, acard i folic zobaczymy co powie dzisiaj mój lekarz ...

witam wszystkich! Wczoraj byłam u lekarza jak zwykle sie denerwowałam dlatego że niepokoło mnie to ze moja waga stoi w miejscu, ale okazało sie że mój maluszek rozwija się prawidłowo lekarka próbowała go zmierzyc ale jest juz za duże wiec zmierzyła mu nóżke i wszystko ok ma wielkosc dziecka odpowiadajacą 16 tugodni i 5dni wię rozwija sie prawidłowo. To że narazie nie przybieram na wadze to dlatego że maleństwo korzysta z zapasów moich a troche ich miałam. Płci narazie niedało sie podejrzeć po spało na pleckach i nicnie było widać narazie sie uspokoiłam do następnej wizyty. Musze zrobic moefologie i badanie moczu . pozdrawiam.

No i ja po kolejnej wizycie u gina. Dzidzia ok. Serducho bije. :)))

Krew słaba, kolejne tabletki do zażywania. Co zrobić. Nadal L4, bo łożysko nisko. Trzeba się oszczędzać i tyle.

Pozdrawiam!!!

hej

dzisiaj ja bylam na kontroli. 18 tydzien, serduszko ladnie bije okolo 150 uderzen na minute. Poza niskim cisnieniem nic nie wychodzi poza norme. Tzn. u mnie niskie cisnienie to norma:-) dzisiaj mialam 80/50;-)

waga dalej stoi jak stala, ale do przyrostu wagi az tak bardzo nie czekam, wiec jest ok.

W czwartek 12 mam usg - moze uda sie podejrzec plec:happy:

miejmy nadzieje bo chce pomalowac pokoj dziecinny na jakis fajny kolorek i warto by bylo wiedziec czy corka bedzie miala brata czy siostre;-)

reklama
witajcie :-)!
Jestem po wizycie. Nie mogę w to uwierzyć ale znam płeć!!:-D. CHŁOPAK.:szok::tak:.
Wszyscy łącznie z M obstawiali dziewczynkę. Ale bedą zdziwieni;-). zdążyłam powiedzieć tylko M i WAM.
Poza tym wszystko ok. Rozwija się prawidłowo. Z USG wyszły 4 terminy , 2 na 20 tydz. i 2 na 19 tydz.
Martwi mnie tylko to że dalej muszę brać zastrzyki. Dla dziecka wszystko. Oby tylko było zdrowe.
A wyniki tokso mam 2 razy ujemne. Gin się zdziwiła.
podobno to bardzo rzadkie. Ktos z Was takie miał?
Pozdrawiam i życzę wszystkim poznania płci. pojecia nie miałam, że to takie przeżycie:-).

Do góry