reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

aga111 GRATULACJE CHŁOPAKA:tak:
Ja dopiero będę wiedziała za 3 tygodnie jak zechce pokazac :-) No oczywiście o ile wcześniej nie polece gdzieś na usg.
a co do tokso to ja tez miałam dwa ujemne. Nie wiem czy to dziwne ale najważniejsze, że lekarz powiedział, że są ok.

pozdrawiam serdecznie,
Clue

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie dowiem w swoje urodzinki w 20tygodniu na drugim badaniu prentalanym :):) ale juz wiem, ze na 80% to chlopczyk - tak wykazalo pierwsze badanie prenatalne - i jestem z tego bardzooo zadowolona :)

A co do badan.. to ja dzis bylam na toksoplazmozie, badaniu bialka (ilosciowo), ustaleniu grupy krwi i wymazie z zyly.. zaplacilam 120zloty.. jutro wyniki.. w zyciu tak szczegolowo sie nie badalam jak przez ostatni czas, ale wiadomo, ze najwazniejsza jest pewnosc, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku :)

buzka Mamuski :)

AGA - serdeczne gratulacje - wiec bedzie synuś :-):-):-)
Ja tez mam wyniki toxo 2 x ujemne - i nikt sie nie dziwil ;-)

AGATHE - czekamy dzis na relacje z Twojej wizyty :tak:

Aga gratuluję synusia :-)

Moje ostatni badanka krwi wskazują na małą anemie, ale to prawie norma w ciąży;-)
Martwię się bardziej tym że mam erytrocyty (krew) w moczu:baffled: Mam nadzieję że to nie problem z nerkami. Zobaczymy co powie ginek. Jednak najbardziej ciekawa jestem płci, choć nie zależy nam konkretnie. Po prostu ciekawość :-p:-)

no to juz wszystko jasne.....na 100% jest synek:-) nie ma watpliwosci bo nawet ja widzialam:-D

wszystko w porzadku, tyle ze dzidzius sie tak ruszal ze nie mogla zbadac dokladnie serca, tzn. mowi ze wszystko wyglada w jak najlepszym porzadku, ale byl tak aktywny ze nie dal sobie pulsu zmierzyc;-), ale ostatnio byl 150 uderzen na minute. Dlatego kazala mi przyjsc raz jeszcze na poczatku lipca, bo ma nadzieje ze troche urosnie i nie bedzie mial az tyle miejsca na brykanie i bedzie latwiej. Ale wszystkie wyniki swiadcza na 20 tydzien a nie na 19 wiec termin mi sie przesunal o tydzien wczesniej na 30.10,,, ale zostane tak czy tak u was, bo pewnie i tak urodze po terminie:tak:

No dziewczyny chlopaki jak narazie gora:-D

reklama
agathe82 gratulacje :-) Jeszcze kilka takich nowinek to nie wytrzymam do lipca i polece zobaczyc co u mnie tak tancuje w brzuszku :-)

pozdrawiam serdecznie
Clue

Do góry