Svensonka
Fanka BB :)
zaglądaj do nas czesciej a za chwile bedziesz pewna w 100 % ze pragniesz dzidziusia
Pozdrawiam
(ja mojemu mężulkowi też nie pochwaliłam sie ,że tu pisze bo tez by sie ze mnie śmiał ;-))
No to kochana jestesmy dwie. Zazartowalam sobie wczoraj wieczorem przy ogladaniu tv " to kochanie kiedy chcesz to trzecie dzieciatko"? a on w przyszlym roku kochanie a ja "to nie tak za 5 lat kazde dziecko mialoby 5 lat roznicy a my 5 lat spokoju" on jak sie meczyc ze wstawaniem, pieluszkami i bobasami to najlepiej je miec w krotkim czasie zeby nie bylo miedzy nimi duzo roznicy a i zeby razem dorastaly.
Bylam w szoku ze ma takie podejscie nasza rozrabiala ma powiedzmy poltora roku i on chce za rok to bedzie niala 2,5 to Oskar bedzie mial prawie 10 Vanessa kolo 3 i bobas ho ho laseczki by sie dzalo ha ha

dlaczego akurat jej bo co ona lepsza mam oprucz niej jeszcze 2 siostry które chodzą do szkoły no i od tego się zaczeło pużniej pisze jej czemu do mnie nie przychodzi a ona że nie bo ja co sobie kupie to się chewal a tak wcale nie jest jeśli kupie sobie coś to co niż ona przyjdzie do mnie to co mam schować laptopa czy telewizor żeby ona nie widzała nie moja wina że jej nie stać póżnie jeszcze napisałą że stroje się jak lalka a nie dmbam o rżeczy to się całkiem wkurwilam nie bede chodzić rok w jednych jeansach tak jak ona jeśli coś sobie kupie to chodze w tym jeśli się zniszczy to wyzuce i kupie sobie nowe a no i pużniej mie wkurwiła to jej napisałam to co mi leżało na wątrobie że jak mialm ubranka to dawałąm jej dla dzieka io dla jej chlopaka brata dziecka po dziewczynkach a ona ze nic jej nie dałą to jej napisałam wszystko co jej dałam a na końcu napisAŁM JEJ ŻE JAK kase pożyczyć to wiedzała jak przychodzić i się pytać codzienie czy już mój mąż jej załatwił