as-asia1989
Fanka BB :)
czekałam na męża bo miał wrucić z pracy popółnocy a dzwonil o 12 że bedzie gdzieś na ponad godzine i wrucił dopiero 20 po pierwszej
ja kupiłam wczoraj dziewczynką ge farmer -polecam i taką gre na pamięc aqlfabet pamięci
wkurzyła mnie siostra nigdy się do niej nie odezwe
ja kupiłam wczoraj dziewczynką ge farmer -polecam i taką gre na pamięc aqlfabet pamięci
wkurzyła mnie siostra nigdy się do niej nie odezwe
Ostatnia edycja:

Czy to wszystko musi byc takie trudne i skomplikowane ?
dlaczego akurat jej bo co ona lepsza mam oprucz niej jeszcze 2 siostry które chodzą do szkoły no i od tego się zaczeło pużniej pisze jej czemu do mnie nie przychodzi a ona że nie bo ja co sobie kupie to się chewal a tak wcale nie jest jeśli kupie sobie coś to co niż ona przyjdzie do mnie to co mam schować laptopa czy telewizor żeby ona nie widzała nie moja wina że jej nie stać póżnie jeszcze napisałą że stroje się jak lalka a nie dmbam o rżeczy to się całkiem wkurwilam nie bede chodzić rok w jednych jeansach tak jak ona jeśli coś sobie kupie to chodze w tym jeśli się zniszczy to wyzuce i kupie sobie nowe a no i pużniej mie wkurwiła to jej napisałam to co mi leżało na wątrobie że jak mialm ubranka to dawałąm jej dla dzieka io dla jej chlopaka brata dziecka po dziewczynkach a ona ze nic jej nie dałą to jej napisałam wszystko co jej dałam a na końcu napisAŁM JEJ ŻE JAK kase pożyczyć to wiedzała jak przychodzić i się pytać codzienie czy już mój mąż jej załatwił