Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnienie chce wam smutac..
Zaglądałąm wczoraj krótko przed spaniem a tu tyle stron do nadrobienia, wariatki 
;-)
) 

Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnienie chce wam smutac..

Heksa jaka za stara na dzieci ? Jestes w fajnym wieku na rodzenie dzieciJa bym chciala wyrobic sie do 30stki ale kurcze cos mam zle przeczucia
no ale jesli mialoby mi to zajac troche wiecej czasu to i tak sie nie poddam :-)
Czy ja wiem fajnie mi z ta mysla gorzej z realizacja. Zobaczymy co bedzie w przyszlym roku :-)

..ja im dodatkowo kupuje plyn do plukania ust dla dzieci ...aby bakterie tak szybko nie osiadaly na zabkach... i jak narazie sprawdza sie doskonale,my tez uzywamy plynow i kamien sie tak nie osadza wiec polecam nawet dla starszych![]()

Heksa a badanka robilas ? Moze to wina hormonkow / albo po prostu nie tarfiacie w te dni ?/moze testy owu powinnas stosowac ?
Ja tez mialam problemy z zajsciem po trudnej walce gdzie byla ,krew,pot i lzy jednak sie udalo ...
Wazne jest to na ile sie czujemy a nie ile mamy lat...;-)
Moi chlopcy ida myc zabki od razu po kolacjii aby pozniej nie zapomniec
No tak Wiktoria pracuje a my sie obijamy![]()
a dla mnie to naprawdę jest bardzo dużo.......
to mi się humor popsuł.......