Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnienie chce wam smutac..
Zaglądałąm wczoraj krótko przed spaniem a tu tyle stron do nadrobienia, wariatki 
;-)
) 

Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnienie chce wam smutac..

Heksa jaka za stara na dzieci ? Jestes w fajnym wieku na rodzenie dzieciJa bym chciala wyrobic sie do 30stki ale kurcze cos mam zle przeczucia
no ale jesli mialoby mi to zajac troche wiecej czasu to i tak sie nie poddam :-)
Czy ja wiem fajnie mi z ta mysla gorzej z realizacja. Zobaczymy co bedzie w przyszlym roku :-)

..ja im dodatkowo kupuje plyn do plukania ust dla dzieci ...aby bakterie tak szybko nie osiadaly na zabkach... i jak narazie sprawdza sie doskonale,my tez uzywamy plynow i kamien sie tak nie osadza wiec polecam nawet dla starszych![]()

Heksa a badanka robilas ? Moze to wina hormonkow / albo po prostu nie tarfiacie w te dni ?/moze testy owu powinnas stosowac ?
Ja tez mialam problemy z zajsciem po trudnej walce gdzie byla ,krew,pot i lzy jednak sie udalo ...
Wazne jest to na ile sie czujemy a nie ile mamy lat...;-)
Moi chlopcy ida myc zabki od razu po kolacjii aby pozniej nie zapomniec
No tak Wiktoria pracuje a my sie obijamy![]()
a dla mnie to naprawdę jest bardzo dużo.......
to mi się humor popsuł.......