reklama

Mama po raz 3 ...:)

Kari ach Ty spioszku a moze to oznaki ciazy/ ?

Kroliczku skoro nawet lekarz już Ci dal zielone światło na bliźniaki, to zabieraj się do roboty bo jutro już widze możecie z mezusiem działać wg suwaczka :tak:

Zazdroszcze Ci tych umiejętności pieczenia ciast……
Ja się rzadko za pieczenie zabieram, bo się boje, ze mi nie wyjdzie...

Madlen ciesze się, ze ogolnie jestes zadowolona z wyjazdu za granice.

Masz racje z tym, ze Polsce niestety często rzuca się ludziom klody pod nogi… a pomocy zadnej… ja codziennie ogladam wiadomości te polskie i niemieckie i na tych polskich to doslownie plakac mi się chce, jak widze jakie kolejne zmiany nam szykuja… ciagle na gorsze… jakby chcieli ludziom jeszcze bardziej dokopac:-(

Moim zdaniem Polacy się absolutnie nie nadaja do rzadzenia!
Ci co się dostana na jakies wyższe stolki, to tylko pilnuja żeby sobie napchac kieszenie…
I to się predko nie zmieni, bo na takie zmiany to trzeba kilku pokolen przynajmniej…..

Kariin ja co prawda siedze w domciu ale chyba bym się nie nadawala do takiej pracy niestety… Chociaz to fajnie tak sobie popracowac w domku...

Madlen ten Twój aniolek 48-godzinny ma dar przekonywania:-D
Jestem pewna, ze się zgodzilas na te dodatkowe zajecia po takich przekonujących argumentach
Dzieciaki sa takie kochane….
Szczególnie jak czegos od nas chca...

Edytko u nas dzis na obiadek były pierogi z mieskiem i podsmazone z cebulka, uwielbiamy – tylko dzieci zdejmuja cebulke

Monico dziękujemy za trzymanie kciukow za nasze staranka!

Och a Ty już tak niedlugo będziesz Tulic maleństwo!
Jak ja Ci zazdroszcze………
Przytulisz takie malutkie, pachnące cialko, z takimi mięciutkimi wloskami – ten meszek na glowie niemowlaczkow jest taki cudowny w dotyku…….:tak:

Zazdroszcze Ci bardzo!
Tez tak chce…………..

Co do ogladania przez dzieci TV to my tez pozwalamy czasem może troszke za duzo…
Ale jak to fajnie mieć troszke spokoju, kiedy dzieciaki na kanapie cichutko sobie oglądają baje…
My sami siebie czasem tłumaczymy przed soba, ze to nic zlego, bo puszczamy tylko TV po niemiecku a dzieki temu dzieciaki się szybciej jezyka naucza...

Syneczki wybacz ale ja jestem zielona w temacie nadżerek….. :baffled:
W tej kwestii nic Ci nie podpowiem……..

A do mnie przyszla dzisiaj ta wstretna @

Wiecie dziewczyny tak sobie marze, zeby tego trzeciego wyczekanego dzidziusia urodzic na wiosne...
Jesli mi sie w ogole uda zajsc w ciaze :)

Oczywiscie wiem, ze najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa!
A nie warto sie przejmowac miesiacem w ktorym ma sie urodzic...
No ale tak sobie marze...... :)

Zeby taki "plan" sie udal to w ciaze musialabym zajsc tak czerwiec-lipiec ale bardzo sie boje, ze sie nie uda tak jak w tym roku nic z tego nie wyszlo....
No i latka leca.....
Dlatego sprobuje nie myslec juz o tej wymarzonej wiosnie na narodziny dzidziuska, tylko skupie sie na zrobieniu badan, diecie - mam nadwage :( itp..... a kiedy sie uda to sie uda....

Czy Wy tez tak mialyscie, ze chcialyscie urodzic dzieci w jakims mniej lub wiecej konkretnym terminie (te planowane dzieci) czy tez bylo Wam to zupelnie obojetne?

Ostatnia edycja:
reklama
heksa,to teraz szybciutko zakup termometr i mierzymy razem tempke ;-)..no i przykro mi z powodu @ :-(<tule>
ja mam dzieci 1sze z kwietnia,2gie z marca ,ale nie myslalam o tym,aby tak je urodzic..wyszlo samo,ale dla mnie to najlepsze miesiace na rodzenie dzieci..:tak::happy:..teraz chcialam urodzic wiosna 2012..ale nie ma tak na zawolanie..oby 3 bylo wiosna 2013 ;-)..bardzo bym chciala..ale chciec to ja se moge..:wściekła/y:
u mnie tez trza zrzucic kilka kg..:zawstydzona/y:to co bierzemy sie za siebie ??,razem bedziemy mierzyc tempke i zrzucac niepotrzebne kg !!!,a potem razem blisko lata zaciazymy :-D;-):happy:
Edytka,gdzie ty jestes ? znowu ci net wcielo..u mnie tez cos ostatnio wariowal..a skad masz net,my mamy z virgin i ogolnie narzekac nie moge ;-)
dobra moje kochane,ja uciekam spac..kolorowych ;-)
jutro w razie wu jak mnie nie bedzie,to w czwartek melduje sie z kawka ,jak smyki odstawie do szkoly ;-)..ale troszke pozniej,bo lece na ang.

Madlen jestem... cos ostatnio nie mozemy sie zgrac co do godzin na bb :zawstydzona/y:a neta tez mam z virgin i sadze ze dzisiaj robili cos bo nawet sasiadka nie miala :tak:Wpadnij do nas jutro z kawka ;-)

A to chodzisz na jakis kurs anglika czy jak ?

Heksa ja nigdy nie mialam parcia na jakis szczegolny miesiac aby urodzic ,ale tak sie zlozylo ze nie mam zadnego dzieciaczka urodzonego latem ...a chcialabym :tak:
Przykro mi ze @ przyszla za nastepny cykl &&&

Dobranoc kobietki

Witam z samego ranka za 5 miunt budze lobuzki do szkoly i przdszkola ale jeszcze mam 5 minut ciszy 
:-) :)
Edytko chciala bym aby to byly te obiawy ale wiem ze to sa obiawy czytania ksiazki przez 3 dni do 3 w nocy heheh i kiedys musialam pasc :)

Heksa wspolczuje @ :baffled: mysle ze i ja ja dostane bo wszystko na to wskazuje, w koncu nie mialam owu wiec coz sie ludzic na fasolinke. e 

a co do terminu dzieci to tez chciala bym na wiosne np maj moj ulubiony miesiac ale to fasolka ecyduje heh

ok sciskam i do potem 

Kariin to co, szybka kawka?
Bo ja tez zaraz musze leciec rozne sprawy zalatwiac...

Mam dzisiaj zly dzien :(
Zle spalam, prawie w ogole...
Martwie sie kilkoma waznymi sprawami i przez to mam ciagle stresa...

Od wczoraj wyobrazcie sobie szukam.........
lopaty do odsniezania!!!!!!!!!!!!! :-D

Moj mlodszy synus totaki zapalony gospodarz, ciagle by cos majsterkowal, kopal w ogrodku, naprawial..........
i tak mi ostatnio odsniezal ze chyba gdzies na ogrodzie zostawil lopate do odsniezania i przysypal ja snieg! :szok:

Przeszukalam ogrodek, dziobiac patykiem w sniegu jak jakas wariatka :)
nie znalazlam!
a kurcze musialam 1200 m kw przeszukac
no nie ma!!!!!

zla jestem bo mam dokola domu duzo chodnika do odsniezenia a nie mam czym...
moge pozyczyc od sasiada lopate ale co mu powiem, ze swoja "zgubilam?" :-p

reklama
to faktycznie ale wesolo, powiedz mu prawde i facet tylko sie usmienchnie i ci pozyczy :) 
ja w zeszym roku mialam nieco inna historje, dziecko zlamalo domowa dla wszystkich lopate i co najgorzsze to nie dalo sie jej odkupic bo w sklepie nie bylo i musielismy czekac do wrzesnia 

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry