reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen slodziak z synka :-D no i jak zapowiedzial ze bedzie grzeczny to mylse ze mozna mu zaufac ;-)

Moi tez mieli isc do Klubu ale narazie nie ma wolnych miejsc wiec musza poczekac az sie cos zwolni :sorry:U mnie to chca chodzic na Play Rangers...

Co mialyscie na obiadek ?

reklama
Edyta u moich smykow kluby sa w szkole po lekcjach..wiekszosc jest darmowych,niektore tylko platne..akurat za ten hip-hop musze zaplacic no i jest ograniczona ilosc osob,wiec rano jak chce zeby mlody chodzil,musze oddac ;-) a na obiadek byla piers grilowna,frytki i salata :tak:

hej dziewczynki

troszke nie pisałam, patrze dalej na planowanie płci, ale chyba powoli trzeba z tamtąd uciekać, zaplanowane już jest, wiec czytanie o suplementach itp już nie dla mnie

EDYTKO :) :)

ta końcówka faktycznie dłuży sie niemiłosiernie:cool:
zmęczona jestem

chłopcy mają ferie tzn starszy, młodszy zostaje tez w domu'
wiec ogólnie "szał ciał"

najchętniej to siedzieliby cały dzien przed telewizorem lub grali na kompie
a wiadomo że to nie tak,
na dodatek są cicho jak ogladają lub grają a tak non stop kłótnie i płacz
chyba mnie wykończą przez te dwa tygodnie

na dodatek codzienne gotowanie - brak juz pomysłów
a najchętniej chcieliby coś innego.

Jak Wasze dzieciaczki, jak się zachowują i co robią
bo czasami już nie wyrabiam, krzyczę a wtedy wiadomo wyrzuty sumienia :zawstydzona/y:
na podwórku siedza chwilę i co 5 min pukają w balkon :wściekła/y:

a ja wiadomo nie mam już sił organizować im zabawy.

Zimę mamy na całego już w górach, więć dodatkowo jestem uziemiona
mam zakaz wyjeżdżania autem, do sklepów daleko, ech

Ale byle do przodu, powoli muszAle byle do przodu, coś zacząć robić z rzeczami dla małej i do szpitala tzn czytaj: pakować , układać, segregować - ale weny brak

Trzymam kciuki za wasze staranka

gdzie wy jestescie ?:confused: pewnie wszystkie beda,jak mnie nie bedzie :-D..a znikam juz zaraz,bo maz wraca z pracy i pewnie on kompa zajmie:wściekła/y:,jutro ma wolne to tez nie poklikam z wami..jedynie wpadne na mala chwilke.. tak z doskoku ;-)
wrzucialam zapiekanki do piekarnika i zaraz bedziemy z lobuzami szamac..mmmniam,,tak co nas naszlo
Monico przy dwojce lobuzow z brzuszkiem i w dodatku w ferie latwo nie jest..powodzenia ;-)

madlen dzieki

czasem niestety dla własnego spokoju pozwalam na telewizor i kompa, nawet ponad miarę :cool:

ja juz wykapana, młodszy też, idę do wyrka niech Zuza się porządnie powyciąga :-) a mi nóżki odpoczną

witam z wieczora:)

Ja tez czasami napady zwlaszcza jak mi w pracy przeszkadzają:crazy::cool: ale sie staram sie nie krzyczec.. no i wtedy lecą bajki caly czas..
Badz jak im sie nudzi to mi pomagaja.. Ostatnio robili salatke jarzynową.. zebyscie widziały jakie kawały były :szok:
ale tak to pycha..
Jak dzieciaki były mlodsze to potrafily mi robic dziury w biszkoptach:sorry: matko jaka ja wtedy zla bylam szlak mnie na miejscu trafial:crazy:.a po chwili slyszalam od starszego mamo ale dobre bylo :-) no i nauczylam sie by mieli cos do jedzenia.. do przegryzienia..

madlen tak pisalalysmy i mysle ze bedzie nam sie razem ukladac :)

na obid mialam spagettii bo szybko  i wsyscy chetni :))

a ja spalam od 17 do teraz ehhehe moj m wszystko zrobill w domku, ale ide dalej spac straszny spioszek dzis ze mnie, caluje i milej nocki :)

Dziewczyny chciała bym Was "zmolestować" w jednej sprawie, mianowicie w wakacje miałam leczoną nadżerkę ze stanem zapalnym dostałam antybiotyk sumamed ale na wczorajszej wizycie zapomniałam przypomnieć o sprawdzającej cytologi zatem jeżeli w dalszym ciągu mam jakieś pozostałości po stanie zapalnym a więc jest on tam ale delikatny to czy Lacibios Femina w zeszłym cyklu a w tym globulki Vagical coś mogły pomóc? Naczytałam się głupia tyle o niewłaściwym ph pochwy wywołanym przez stany zapalne że teraz siedzę świruję i wmawiam sobie nie takie jak powinno być ph i na prawdę nie wiem czy jeżeli jest coś nie tak to czy Lacibios Femina w grudniu i Vagical w styczniu mogły naprostować wszelkie odchylenia?

Mialam problem z netem i nie moglam wczesniej wejsc ...

Madlen a Ciebie pewnie juz nie ma :zawstydzona/y:

Syneczki ja w tej kwestii nie pomoge,bo sie nie znam :no:

Kroliczku witaj wieczorowa pora ;-)

Monico czasami to chyba kazdy chcialby miec chwile wytchnienia,a Tobie juz duzo nie zostalo do konca...niedlugo niunia bedzie z Wami :-)

Kari ach Ty spioszku a moze to oznaki ciazy/ ?:szok::-p

reklama
syneczki ,ja ci nie pomoge :no::sorry:
edyta jestem,ale tylko na chwilke,bo maz okupuje kompa :angry:
jutro do poludnia moze wpadne,ale nic pewnego..:sorry: bo maz ma wolne..no chyba ze chlopina zlituje sie nade mna i mnie wpusci na mala chwilke ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry