reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksa zadaj sobie jedno podstawowe pytanie : Co Panstwo Polskie moze zapewnic waszym dzieciom ??W mojej ocenie nic :no: Co z tego ze tak rzad zacheca do zostania w PL ale po co ? a no po to zeby politycy mieli wieksze pensje...bezdomnych jest na potege,dzieci gloduja a oni na stolkach sie tylko przepychaja...zobacz co sie dzieje z maszynami zakupionymi przez WOSP ? stoja i zbieraja kurz zamiast pomagac ...bo szpitale nie moga przyjmowac darowizn,i przez tyle lat panstwo nie zrobilo nic aby to zmienic,az wlos sie na glowie staje ...

W Uk moze tez nie jest kolorowo,ale np moj maz mial wlasna firme i nie to co w PL pelno zalatwiania,formalnosci i biegania za ty,tu dzwonisz pod podany numer mowisz ze zakladasz firme podajesz jej naze i to wszystko ... zadnych papierkow 5 min i masz zalozona firme bez wychodzenia z domu,co wiecej jesli w ciagu roku nie przekroczysz jakiejs wyznaczonej w danym roku kwoty to nie placisz podatku ,a w PL czy zarobisz czy tez nie dla Zusu musisz zaplacic haracz :wściekła/y:

Ja jestem zadowolona z pobytu tutaj i do PL napewno nie wroce :no:

reklama
Heksa tak mamy tu watek zamkniety,jesli pozwolisz zapytam sie dziewczyn o wyslanie dla Ciebie zaproszenia,ja nie mam nic przeciwko ale musze inne babeczki zapytac o zdanie ok ?

Madlen witaj ,dzieciaczki juz w szkole ? co za pytanie

Dzisiaj przychodzi designer zrobic projekt kuchni tylko jest problem bo nie pamietam na ktora sie z nim umawialam :szok:

mam pytanie 
czy ktoras z was nie pracuje, jest w domu i ma gadane i nie boi sie rozmawiac przez tel ?? 
i ma rano czas np w godzinach od 8lub 10 do 113 lub 15 lub 17 i chciala by sobie zarobic 

czesc kochane..

mlodego rodzilam naturalnie bo nikt nie sądził ze bedzie az tak duzy :szok:. na ostatnim usg wychodził 4200..
Naszczescie nic sie stalo i Mlody niema problemow neurologicznych. tylko ja mialam krew podaną bo stracilam duzo. a tak to wszyscy mi na oddziale pomagali :-) no i mlody odsamego poczatku ciagle sie wydzierał ze glodny jest.. ze go polozne rozpoznawaly. :happy: takze jesli przezylam porod takiego dziecka to lekarz stwierdzil ze przezyje porod nawet blizniat..
A mlody dlatego sie urodzil taki duzy.. mial duzo miejsca po starszym bracie..
co do Polski to czasami mam juz dosc tego kraju..:no:i sprzyjemnoscią bym wyjechala na poludnie europy :-) Karin ja pracuje w domku ale jakos niemam gadanego:zawstydzona/y:
moze dlatego zostalam cukiernikiem.. :happy:

Ostatnia edycja:
Karin a na czym polega ta praca ??
Edyta,tak sa w szkole i dzisiaj rano nawet bez fochow bylo :szok:..jak dobrze,jak dziecko sie wyspi ;-)

a co do wyjazdu..ja tez nie zaluje i teraz nie wyobrazam sobie,jakbym miala wrocic do pl.:no: mnie tam nawet nie ciagnie,aby na wakacje jechac..jedyne czego mi tutaj brakuej,to lasow i polskiej wsi..:-D
jezyka tez nie znam,ale tyle o ile sie dogadam..a tak to dzieciaki mi pomagaja..z czasem sobie mysle,ze nasz wyjazd tutaj to byl strzal w 10 i najlepsze,co moglismy zrobic ;-)w pl.moim zdaniem zawsze bylo zle,zlodzieje biora tylko do siebie a zwyklych ,szarych obywateli maja w ciemnej dziurze..i lepiej tam nie bedzie..:no: mam nadzieje,ze juz nie wroce do kraju..no ale jak zycie sie potoczy,czas pokaze..;-)

sprzedaz reklamy na google.pl czyli pozycjonowanie :) telefon firmowy wysle jeszcze mam jeden wolny i materialy moge wyslac, jezeli miala bys czas, nie boisz sie porazki to moze mogla bys sprobowac, w sumie to tylko mozesz troche czasu stacic nic pozatym :) place 25 % od kwoty zamowienia jezeli chciala bys sprzdawac jak bys tylko chiala szukac klientow zaintersowanch to 20% , tylko to wtedy ja sprzedaje :) zamowienia mam od kwoty 1000 zl do nawet 16 tysiecy tylko jedno mam takie duze srednio zdazaja sie od 2000 do 5000 

Kroliczek nic niewiadomo co drzemie w tobie a noz widelec super sprzedawca ?? tez tak kiedys o sobie mowilam :) 

Ostatnia edycja:
karin,ja to nie nadaje sie do takich rzeczy :zawstydzona/y:nie mam az takiego gadanego..ale myslalam o mojej siostrze..zaraz do niej zadzwonie i zapytam..a to jakas umowa jest czy na czarno ?

reklama
na poczatku na czarno ale jak sie dziewucha rozkeci to mozna normalnie w kazym razie place kase odrazu klient wplaca ja wplacam na konto osobiste, warunek net konieczny :) 

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry