edyta01
Czekamy na czwarty cud
Heksa zadaj sobie jedno podstawowe pytanie : Co Panstwo Polskie moze zapewnic waszym dzieciom ??W mojej ocenie nic
Co z tego ze tak rzad zacheca do zostania w PL ale po co ? a no po to zeby politycy mieli wieksze pensje...bezdomnych jest na potege,dzieci gloduja a oni na stolkach sie tylko przepychaja...zobacz co sie dzieje z maszynami zakupionymi przez WOSP ? stoja i zbieraja kurz zamiast pomagac ...bo szpitale nie moga przyjmowac darowizn,i przez tyle lat panstwo nie zrobilo nic aby to zmienic,az wlos sie na glowie staje ...
W Uk moze tez nie jest kolorowo,ale np moj maz mial wlasna firme i nie to co w PL pelno zalatwiania,formalnosci i biegania za ty,tu dzwonisz pod podany numer mowisz ze zakladasz firme podajesz jej naze i to wszystko ... zadnych papierkow 5 min i masz zalozona firme bez wychodzenia z domu,co wiecej jesli w ciagu roku nie przekroczysz jakiejs wyznaczonej w danym roku kwoty to nie placisz podatku ,a w PL czy zarobisz czy tez nie dla Zusu musisz zaplacic haracz
Ja jestem zadowolona z pobytu tutaj i do PL napewno nie wroce
Co z tego ze tak rzad zacheca do zostania w PL ale po co ? a no po to zeby politycy mieli wieksze pensje...bezdomnych jest na potege,dzieci gloduja a oni na stolkach sie tylko przepychaja...zobacz co sie dzieje z maszynami zakupionymi przez WOSP ? stoja i zbieraja kurz zamiast pomagac ...bo szpitale nie moga przyjmowac darowizn,i przez tyle lat panstwo nie zrobilo nic aby to zmienic,az wlos sie na glowie staje ...W Uk moze tez nie jest kolorowo,ale np moj maz mial wlasna firme i nie to co w PL pelno zalatwiania,formalnosci i biegania za ty,tu dzwonisz pod podany numer mowisz ze zakladasz firme podajesz jej naze i to wszystko ... zadnych papierkow 5 min i masz zalozona firme bez wychodzenia z domu,co wiecej jesli w ciagu roku nie przekroczysz jakiejs wyznaczonej w danym roku kwoty to nie placisz podatku ,a w PL czy zarobisz czy tez nie dla Zusu musisz zaplacic haracz

Ja jestem zadowolona z pobytu tutaj i do PL napewno nie wroce

takze jesli przezylam porod takiego dziecka to lekarz stwierdzil ze przezyje porod nawet blizniat..