reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksa przykro mi ze tylko jedna kreska byla :-(moze nie trafiacie w te dni ...
A za kogo byl przebrany Twoj synus na balu ?
Jak nie chcesz siedziec codziennie z dzieckiem przed ksiazkami to zapraszam do UK
Madlen to u Was tez tak katuja dzieci lekcjami ...lol nie zazdroszcze hehe

reklama
dziewczyny nawet nie mówcie o odrabianiu lekcji bo ja przy moim pierwszoklasiście dostaję na głowę:baffled: a czuję się jak słoń mam już 11kg na + :-D zaczynają mi puchnąć nogi i bolą plecy ale ogólnie jest ok:-) kwiecień coraz bliżej:-)

heksa a dostalas juz @ ??
pisze z wami,robie smykom jesc,zerkam w tv i czekam na znajoma,bo ma na chwile wpasc .
zeberka ,to na pocieszenie napisze ci,ze ja o tym czasie z mlodym mialam +30kg..ale on nie z kwietnia,tylko z marca..wiec ja to dopiero bylam slon !!!:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Zeberka ja to czasami jak rozmawiam ze starszymi siostrami ktore maja dzieci w wieku szkolnym to az nie moge wyjsc za zdziwienia bo moi siostrzency i siostrzenice siedza do poznych godzin nocnych i odrabiaja lekcje ,jak dla mnie t jest jakies znecanie psychiczne bo ja rozumiem ze czasami trzeba cos zadac ale nie dzien w dzien i to z kazdego przedmiotu :dry:

Madlen milych pogaduszek ;-)

Ja uciekam bo musze dziecko wykapac i zrobic kolacje papa do wieczorka

Edytka,znajoma wpadnie tylko na chwile,bo musi kupic bilety a jej net szwankuje..na pogaduchy,to ja sie umawiam sie do poludnia,jak malz jest w pracy,a dzieci w szkole ;-)..chociaz tutaj niebardzo mam z kim..:no::-(
moje tez maja codziennie lekcje,ale tyle co kot naplakal :tak:
idz kap malego ,ja moje do wanny wrzuce pozniej

Madlen nie ma sprawy, chetnie będę mierzyc tempke!
Tylko musze jakis normalny termometr sobie kupic, bo mam taki co się przyklada do czola lub wklada do ucha, ale on się nie nadaje :no:

Jeszcze nie dostalam @ ale przez te moje nieregularne cykle wiem, ze może przyjść jutro a może za tydzien :wściekła/y:

Edytko ja dzis na ostatnia chwile wpadlam do wypożyczalni kostiumow po stroj dla mojego synka, wiem ze marzyl kiedys o przebraniu Power Rangers i takie akurat było!
Jak on się ucieszyl, gdy mu go przywiozłam i ubrałam!!!!!!!!!!!!
Nawet w nim do domu wracal, taki dumny :-D

Co do zadawania dzieciom lekcji do odrabiania to może za kilka miesięcy się sama przekonam, czy za granica jest ich mniej, bo akurat szykujemy się do emigracji :tak:

Zeberka ja tez mam pierwszoklasiste w domu

……jak ja Ci zazdroszcze tej ciazy………..
Zawsze marzylam by urodzic dzidziusia w kwietniu :sorry2:

P.S. Bede po 21:00 jak moj M pojdzie pograc w pile z kumplami :)

Witam się poniedziałkowo,
witam nowe mamusie i te które już znam.
Wpadłam powiedzieć że torbiel jajnika pokonana, zołza jedna poszła gdzie pieprz rośnie, mało tego owulacja za +/- 4 dni a więc mamy nakaz niewychodzenia z łóżka :-D:-D:-D:-D

no i ciezko mi odpowiedziec rok mieszkamy razem i troche uwazalam na dni plodne ale nie specjalnie, a tak serio serio to od 09.2011 sie staramy :) czyli nie najgozej jeszcze :) a z tymi pryszczami to kurde nie pamietam ale wydaje mi sie ze w ciazy mialam sliczna cere a nie pryszczatkowata heheh 
Ja tez do mierzenia moge sie dolaczyc oczywiscie tempki. 
a szyjke tez badacie i sluz i testy owu tez robicie ?

Syneczki3 to koniecznie w lozku i maltratuj swojego M i niech wam na jajeczko pujdzie eehee i gratuluje likwidacji torbieli :)

Ostatnia edycja:
a zebyście wiedzieli ze mezus już gotowy

:-):-D...
Ja to w pierwszej ciazy przytyłam 14kg. a drugiej 25. przy w wzroscie 160cm i waga :sorry2:55 kg musialam komicznie wygladać
Pierwsza ciaza mi wogole nie przeszkadzała..
przydrugiej ehh.. miala dosc na dwa miesiace przed.. :szok:. i sie doczekac nie mogłam kiedy koniec.. Co dwie godziny jadlam bo glodna byłam!! a rano mialam mdlosci z powodu glodu:shocked2: Nawet mialam robione badania na cukrzuce ciazową.. czemu dzidzia tak duza.. na 30 tydzien wazył 2800+\-
a na 36 tyd 3600
w dniu urodzin 4700kg. ehh.. do tej pory taki glodomorek jest..
choc nie jest duzy :):blink:
Wiec zeberka zycze ci duzej pieknej dzidzi :)

reklama
heksa ,usmiech dziecka-bezcenny !!,fajnie ze znalazlas stroj dla syna akurat taki,jaki chcial ;-)
a gdzie sie wybieracie,do jakiego kraju ?
kup ten termometr i bedziemy razem mierzyc..;-)
syneczki,super ze torbiel poszedl i niech nie wraca !!! i do dziela,jak plodne dni nadchdoza :-D powodzenia &&&&&&&&&
karin sluz u mnie widac golym okiem,tempke dopiero zaczelam mierzyc,a testow owu nie mialam..
kolezanka wpadla i wypadla a biletow i tak nie kupila,bo cos z karta miala nie hallo..
uciekam,wpdane pozniej albo jutro do poludnia z kawka ,jak smyki odstawie do szkoly ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry