reklama

Mama po raz 3 ...:)

karin i roxi witajcie:tak: ja w tej ciąży mam ciągle jakieś sny erotyczne i tak realistyczne że szok i jak się budzę to poduszka cała zaśliniona a ja rozochocona:-D ale w tych snach nie ma mojego męża:dry: roxi ja na twoim miejscu bym o zdradzie mężowi nie mówiła bo to może wszystko zepsuć między wami:baffled: ja jak bym miała jednorazowy skok w bok to bym się nie przyznała i jak by mój mąż takowy skok miał to też bym nie chciała wiedzieć...ale piszę o takim jednorazowym skoku a nie romansie...ale to ty musisz wybierać...asiajak tam ucho? ból już przeszedł? edyta i madlen co wy tak spać w nocy nie możecie? ja padam na pysk o 21...:baffled: madlen przykro m że @ znowu przyszła...króliczku moi rodzice na dzień dziadków też nie przyjadą bo oboje są w pracy...teść naturalnie nie pójdzie -bo i "po co? mi nikt nie chodził" za to teściowa pójdzie na pewno więc dziecku nie będzie aż tak przykro:-) ale rozumiem twoją złość- też się z teściami nie dogaduję...

reklama
Zeberka Ty nam lepiej napisz jak sie czujesz ? ;-) Moj maz tez nie chce miec nic doczynienia z antykoncepcja w jego wydaniu ,ja rozniez jestem temu przeciwna wiec zobaczymy co nam zycie przyniesie :-D wiesz tak sie sklada ze ja zasypiam o 2,3 w nocy po tym jak dam malemu mleko ...:-)

No ja tez nie uwazam ze zdrada to cos fajnego i tez bym mojego nie zdradzila, zbyt sexowna ma pupe hehehe :)
ale jak juz to faktycznie tez bym nie powiedziala, i tez bym nie chciala wiedziec. 

Wracaja do naszego formum to chyba moja @ idzie wielkimi krokami znow pryszcze mam :((((( to raczej ona.... 

testowanie jak by co to robie 30 wsumie to moge od 24 robic tego miesiaca ale jak 30 @ nie przydzie to zrobie 

musialam zrobic sobie chwile przerwy,bo po odrabianiu z moimi dziecmi lekcji,mam dosyc i musze sie uspokoic :wściekła/y:
Zeberka ,jak ja ci zazdroszcze tej zimy :tak::tak:,a "usg serca" fachowo nazywa sie echo serca ;-) i pisz jak sie czujesz i slij troszke fluidkow ciazowych ;-)
a co do poznego siedzenia..bo my z Edyta takie nocne marki jestesmy :-D
Karin &&&& oby @ nie przyszla..a pryszcze tez moga byc na ciaze ;-)

a sny to i ja mam,czasami nawet na spiku na mojego wchodze :zawstydzona/y:...ale zdrada nie wchodzi w gre :no: moj M.w zupelnosci mi wystarcza :tak:;-)

Kroliczku Ci Twoi przyszywani teściowie jacys niepowazni sa :(
nawet ja się wkurzylam na nich jak przeczytalam, jak się brzydko zachowali…
Moi rodzice to się juz doczekac nie mogą dnia babci i dziadka w przedszkolu :)
przyjeżdżają co roku, wystrojeni, z uśmiechami dokola glowy…
a po przedstawieniu zabieraja dzieciaki do siebie a potem ja ich odbieram :)

Kroliczku, jeszcze 2 dni i masz dni plodne :)
Niech się maz szykuje na atak :)

Edytko remontem się nie martw, tylko się ciesz… :tak:
będzie tak pieknie, ze będziesz zadowolona jak już będzie po wszystkim!
A jak się milutko mieszka w wyremontowanym domeczku...
co prawda trzeba jakos przebrnac przez to cale zamieszanie remontowe
a potem najgorsze – sprzątanie… :wściekła/y:
ale pozniej to już tylko można się zachwycac efektami :-)

Madlen to mowisz zaczynasz mierzyc tempke?
Ja nigdy nie mierzylam…
Tak się zastanawiam, może tez zaczne?
Tylko musze poczytac dokladnie jak się te wykresy tempkowe tworzy, kiedy się mierzy itp…
Wiem tylko, ze te pomiary musza być dokładne, a nie wiem czy ja dam rade być taka skrupulatna….. :zawstydzona/y:

A choinke tez dopiero co rozebralam :)
już mi zawadzala, ale strasznie mi się nie chciało tych wszystkich bombek zdejmowac…
ale jak się w koncu za to zabrałam to poszlo szybko :-D

Edytko i Madlen – pocieszyłyście mnie bardzo, bo ja tez jestem domatorka
i juz myślałam, ze ze mna cos nie tak :)
milo wiedziec, ze ktos tak ja lubi sobie posiedzieć w domciu zamiast latac po imprezach...
kurcze, chyba się starzeje :szok:

A swoja droga ja tez czasem do bardzo pozna w nocy siedze w necie i czytam rozne rzeczy, które mnie interesuja… Internet BARDZO wciąga…
czasem mam wyrzuty sumienia, bo potem rano ciezko wstac…
ale jak natrafie na jakies fajne artykuly to czytam i czytam i czytam…
Tak dlugo az mi się oczka same zamkna :sorry2:

Zeberko moje dzieciaki tez potrafia wieczorem jeszcze na ogrodku siedziec i szalec w śniegu :)
pozwalam im tak na 30-40 minutek się pobawic, patrze na nich przez okno z kuchni lub z pokoju (jeśli meza z nimi nie ma na ogrodku), a potem ich zaganiam do wanny z ciepla woda, na kolacje i na cieple kakao :tak:
oni uwielbiaja szalec na śniegu!
I codziennie teraz musze suszyc kompletnie przemoczone kombinezony :)

Asia jak uszko?
Mam nadzieje, ze lepiej i ze się juz nie meczysz z bolem… :no:

Madlen to u Was zadaja prace domowe ?u nas owszem zadaja ale raz na miesiac :-D

Heksa widze po suwaczku ze dzisiaj mialabys testowac...co nic nie mowisz ? :-p

Ostatnia edycja:
A moj starszy synus mial dzis w szkole bal przebierancow
jakie slodkie sa takie dzieciaczki, kazde przebrane za inna postac

Teraz moj M zabral chlopakow na zajecia karate, mam poltorej godzinki tylko dla siebie, wiec znaim zaczne szykowac kolacyjke to ide i nikt mi nie bedzie pukal do lazienki, ze chce wejsc bo musi siku

Edytko ja juz testowalam............ chyba przedwczoraj..........
no i niestety klapa na calego
jedna krecha

wiesz ja czuje, ze cos jest nie halo...........
musze sie wybrac do tego gina wreszcie............

martwi mnie to, ze nic z tego nie wychodzi...
przypuszczam tez, ze gdyby lepiej mi sie "wspolpracowalo" w tym temacie z moim M to bylyby wieksze szanse, ale jak moje plodne dni wypadaja w srodku tygodnia, a on jest padniety po pracy, to czasem nie mam sumienia go maltretowac i czekam np na nastepny dzien... a wtedy moze jest juz za pozno :-(
no ale co zrobic......
chociaz przyznaje, ze wtedy sie straszliwie na meza gdzies w duchu zloszcze :wściekła/y:

Edytko moje dziecko ma CODZIENNIE lekcje do odrabiania....

Ostatnia edycja:
reklama
Heksa ,to zacznij mierzyc tempke,we dwie bedzie razniej.ja na razie wykresu nie robie,ale bede zapisywala..jesli nie zapomne zmierzyc i zobacze czy jest owu i jak dlugo mam faze lutealna ;-)..bo u mnie cos za dlugo te staranka trwaja :wściekła/y:
wkleily ci sie 2 te same posty,skasuj jeden ;-)
Edyta ,moje maja codziennie lekcje,oprocz piatku..na weekend maja luz..czasami nie maja lekcji,jak jest kilka dni przed przerwa np.swiateczna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry