reklama

Mama po raz 3 ...:)

Czesc dziewczynki widze ze jestem pierwsza...

Milego dnia Wam zycze, ja bede pozniej bo dzisiaj mam troszke spraw do zalatwienia ;-) do pozniej papa

reklama
tez sie witam niedzielnie :-)
teraz poki mam chwile,to zagaldam ;-)
Edyta wczoraj juz wylaczylam kompa,wiec linkow nie wyslalam :sorry:,ale jak znajde to ci wysle..tylko teraz nie wiem,gdzie to szukac..:zawstydzona/y:
a mieszkania,to wiem jakie tutaj sa..kiedys jak weszlam do domu,to sie wystraszylam bo myslalam,ze ktos mi na gorze odkurza :-D,a pozniej okazalo sie,ze to sasiadka obok:-D,ale doslownie,jakby odkurzala u mnie w domu :szok:

dzisiaj rano mnie zalalo.......................:angry:,ale zdrugiej strony dobrze,skoro test wyszedl negatywny ;-)
milej niedzieli :-)

Madlen jak to sie mowi nowy cykl nowe nadzieje ;-) fajnie by bylo tak w jednym czasie zaciazyc co nie ? :-)

Ja mialam jechac z mezem pozalatwiac kilka spraw ale zaproponowal abym sobie troszke odpoczela i pojechal z dziecmi a ja zostalam sama i relaxuje sie podczas gotowania obiadku :-p

witam niedzielnie
ja sama w domu mąż wzioł dziewczymki i pojechał do teściów na wieś więc dziewczynki się wyszaleją na dworze a ja siedze i odpoczywam oglądam program uwaga pirat

Asia jak milo ze do nas zagladasz ,tez przelaczylam na pirata :-D

Madlen no tak sie sklada ze raz na jakis czas trzeba byc tylko ze samym soba :-p a jak Twoj maz sie czuje,po wieczorze z kolegami ? dal rade isc do pracy hehe

Musze uciekac bo moje glodomorrrrry wracaja a musze naszykowac stol do obiadku,napewno bede wieczorkiem bo o 15tej znajomi przyjada i pewnie troszke posiedza ...no to milego dnia :wink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry