reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
czytam o tej prolaktynie,problemach z zajsciem w ciaze i na koniec o konflikcie serologicznym,trafilam na kilka ciekawych artykulow,napisanych prostym jezykiem ;-)

Pamietasz ja ostatnio sasiedzi urzadzili sobie impreze ? Dzisiaj spotkalam sasiadke i powiedziala mi ze na tych miszkancow bylo az 16 skarg :szok: z czego 2 od ludzi z sasiedniego bloku,bo ponoc rzucali butelkami i wyzywali ich ...a ponoc kilka dni wczesniej sie wprowadzili,wiec nie wiem czy na dlugo tu zostana,oby nie :rofl2:

Aj jak ja mysle o tej prolaktynie to az mnie ciarki przechodza bo wiem ze leczenie moze troche trwac,no ale w tym miesiacu tak jak pisalam bedziemy probowac no i zobaczymy czy sie uda :sorry: jej jak ja bym chciala byc juz w ciazy :zawstydzona/y:

pamietam :tak:,u nas tacy dlugo by nie pomieszkali :no:,nie wzywaliby policji tylko sami porzadek z nimi zrobili..kurcze ale az tyle skarg ? :szok:

edit:
Edyta,ja tez podejrzewam u siebie za wysoka :-( i to moze byc powodem ,dlaczego ciagle nie udaje sie..trzymam &&&,za mnie i za ciebie ,aby wsio bylo dobrze.
a ty juz mialas ja badana ??

Ostatnia edycja:
Wiesz w PL jest inaczej tutaj to policja nie zajmuje sie takimi sprawami,wiec troche lipa ...no sama bylam w szoku ze az tyle,ale z drugiej strony co tu sie dziwic,jak muzyka byla slyszana chyba w kazdym mieszkaniu a jest ich w naszym bloku 48 mieszkan :baffled: sama wiesz jak oni tutaj buduja,jak ktos chodzi po domu na pietrze to az wszystko na dole sie rusza wraz z zyrandolem :-D

reklama
Jeszcze nie mialam robionych badan :no: dopiero wybieram sie do GP po skierowanie,ale powiem Ci ze mimo wszystko jestem zadowolona z tutejszej opieki medycznej,jak idziesz do lekarza powiesz co ci Dolega ,lekarz kieruje na odpowiednie badanka a i w kolejkach nie trzeba stac bo tu wszystko robia przez komputer,jedynie na co sie czeka to na list z terminem badan :-D

Papa dobranoc ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry