Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chłopaki są u babci wiec odpoczywam..:-)
Dziewczyny,mam takie pytanie...zastanawiam się czy tylko ja tak mam ?Pytałam dwóch moich koleżanek czy przeżywały w trakcie ciąży takie emocjonalne stany jak ja...Powiedziały mi że im się to nie zdarzało.
Chodzi o to ,że gdy byłam z dziecmi w ciąży to pojawiała się ogromna ochota na....innego mężczyznę
Przyznam,że było to cholernie silne a mi było bardzo wstyd przed sobą i mężem,któremu nic nie powiedziałam o moich fantazjach,no bo tak głupio...jestem w ciąży z moim facetem a pragnę innego...I powiem,że nie fantazjowałam o klasycznym stosunku,ale bardzo pragnęłam uwieść faceta i pieścić go oralnie
nawet teraz piszac to wstydzę sięi to był też powód dla którego nie zdecydowałam się wcześniej na trzecie dziecko-takie silne poczucie winy...
I teraz boję się ze to się powtórzy...wiecie,tu mi jest łatwiej powiedzieć bo Was nie znam,a ja nikomu o tym nie mówiłam...kiedy byłam w ciąży z córką poznałam faceta i zrobiłam to o czym tak usilnie fantazjowałam:-(długo się z tym gryzłam i nikt o tym nie wie,a teraz boję się ze te fantazje mogą się znowu pojawić...
Czy miałyście coś takiego ? Ja pytałam mojego lekarza i powiedział że nie ma się czym niepokoić .No ale...boję się![]()
,ja czegos takiego nie mialam
i chyba zadna z moich kolezanek tez nie..a czy takie twoje fantazje pojawiaja sie tylko w ciazy,czy na codzien tez ??
no ale cóż by nie doszlo do zdrady to radze jak sie pojawią te fantazje isc do meza
;-)
napewno w pewnym stopniu by Ci ulzylo ,ale ja do niczego nie namawiam ani nie mowie co masz robic,bo ostatecznie decyzja nalezy do Ciebie... napewno zrobilabym wszystko aby ta sytuacja sie nigdy wiecej nie powtorzyla