reklama

Mama po raz 3 ...:)

czesc dziewczyny Było mi smutno bo od kilku dni niemialam zadnego zamówienia.. Pieke ciasta na zamówienie.. i mnie taka jaks chandra dopadla ze to co dobre sie skonczylo
. a tu na wieczór dostalam telefon o zamowieniu na ciasto .. wiec znowu do przodu.. :happy:
witam nową mamusie :)
oo dobrze, ze mi przypomnialas musze poszukac kogos kto mi tort upiecze bo corka chce jednorozca pony heh

witaj Kariin

reklama
wy to umiecie czlowieka pocieszyc :-D
no ja z moja dwojka to o ciazy wiedzialam juz przed zrobieneim testu,wiec teraz jak objawow brak..to moim zdaniem ciazy nie ma..ale wiem..kazda ciaza inna..
mam kolezanke,ktora z 3dzieckiem prawie do 4m-ca nie wiedziala o ciazy,bo @ byla normalnie,objawow zero i dopiero jak ruchy dziecka poczula,poszla do lekarza,ten ja wyslal do gina,a ta o malo z kozetki nie spadla,jak uslyszala.."gratuluje,jest pani w ciazy" :szok::-D

a ja mam dzisiaj samotny wieczor...jakos mi pusto,jak mojego M.nie ma wdomu
Karin,a gdzie mieskzasz ?

Madlen moja siostra byla w podobnej sytuacjii tylko ona byla w 20 tyg ciazy :-p

Madlen a czemu sama siedzisz ? maz poszedl do pracy ? wiesz jak czujesz sie samotna to zawsze mozesz popisac z nami ;-)

Kroliczek jak ja bym zjadla polskiego dobrego torta a chodzi za mna juz dawno,a ja jakos nie moge sie zabrac za zrobienie a nawet jakby mi sie chcialo to i tak wolalabym aby to ktos mi zrobil :tak: a ile zajmuje Ci zrobienie tortu ?

Ostatnia edycja:
Edyta,moj maz ma dzisiaj meski wieczor-butelka whisky na glowe ,blado to widze..ale niech idzie,malo kiedy gdzies wychodzi,to co mu bede zalowala,do pracy jutro idzie na nadgodziny..jakos nie moge go sobie wyobrazic..,ale jak mowia,na kaca najlepsza praca ;-)

Jesli mam upieczony biszkopt to jakes pół godziny. Jesli oczywiscie prosty nie wyszukany... Choc kiedys siedzialam 1.5 godz nad tortem na urodziny 5 latki zrobilam tort lalke.. to troche mi zajeło.. ale oplacalo sie zrobic kiecke lalce:)

Madlen to maz ma wychodne,ale faceci czasami musza pobyc w swoim towarzystwie,tylko czy zdola pojsc do pracy :-D moj to ma wolny weekend wiec nie wiem czy czegos nie wymysli tzn wyjazd jakis cy cusss hehe ale napewno wlece zobaczyc jak Twoj tescik :tak:

Kroliczek przyjezdzaj do nas bedziesz nam piekla takie pysznosci ;-)

reklama
Ja czesto ogladam program na TLC slodki biznes achhh jakie cuda mozna zrobic,tylko oni duzo lukru klada a ja za lukrem nie przepadam :no: wole nasze tradycyjne polskie torty ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry