reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Mam 27 lat, jestem mama pracujaca ale w domu :) mam wlasna firme i zajmuje sie pozycjonowaniem w google :) 
2 maluchow cora 5 lat i synek 7 lat 
staramy sie od wrzesnia tak na serio ale wczesniej od 2 lat nie zabezpieczalismy sie tylko omijalam 5 dni w cyklu tych plodnych :) 
i to jest moj drugi maz z pierwszym mam ta dwujeczke i docelowo z drugim tez chce miec 2 a moze i trojke razm 4 lub 5 :)

Karin mam podobna sytuacje do Twojej,moj Tom jest moim drugim mezem z ktorym mam tylko Natanka a dwoch starszych synkow mam z pierwszego malzenstwa :tak: my tez bedziemy starac sie o jeszcze jednego babelka ale narazie nie bardzo moge,tzn moge ale raczej nic z tego nie wyjdzie (podejrzewam powyzszona prolaktyne )
Pozycjonowanie w google ? a dokladnie co masz na mysli? :szok: :-p

o  co chodzi z ta prolaktyna zielona jestem w tym temacie i zastanawiam sie nad wizyta jakas kotrolna czy jest  ok u mnie :)
Pozycjonowanie to nic innego jak reklama na piewszej stronie w google ale to reklama nie widoczna czyli po wpisaniu np slowa meble wyswietla ci sie z reguly 10 firmy- linkow do stron i moim zadaniem jest zeby klient tam sie znalazl i utrzymal :)

Karin to Ciekawa masz prace i co najwazniejsze jestes caly czas domku :tak:

Mam plamienia miedzymiesiaczkowe ,mialam juz wykonana cytologie ktora wykluczyla nowotwor lub nieprawidlowosci,wymaz tez nie wykazal niczego no i ostatnio mialam usg ktore tez jest w normie ,wiec zostaly tylo hormonki...a przy podwyzszonej prolaktynie takie plamienia moga wystepowac,wiec musze je zbadac :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
oj pisalam i mi sie 2 razy skasowalo 

jezeli hormony to bedzie dobrze bo tabletki dostaniesz, dobrze ze nie ma wiekszych komplikacji

A ja sie zastanawiam nad plodnoscia mojego M, nie chce byc samolubna ale ja zachodzilam 2 razy po jednym cyklu starania i to z facetem ktory mial naprawde slabe plemniki.. a moj obecy Andi to wysportowany facet i nie pijacy nie palacy no i tez 27 lat ma wiec nic nie powinno stanac na przeszkodzie a tu guzik... no i ten kolor spermy przezroczysty ktory mnie martwi...

Karin ja z moim Tomem o Natanka staralismy sie 2 dlugie lata ... myslalam ze jest bezplodny,no bo w sumie tye czasu a nam ciagle nie wychodzilo :-( az tu ktoregos dnia sie nam udalo,ale i tak o ciazy dowiedzialam sie dopiero ok 7,8 tyg ciazy,wiec jak zrobilam test to doslownie bylam w szoku :-D

A w kolorze spermy nie pomoge bo sie nie znam i tak naprawde nigdy nie zwracalam na to uwagi...

Jezeli chodzi o dom to fakt fajnie sie pracuje w domu ale czasem wolala bym w biurze ale puki co bedzie lepiej jak w domku bede, bo i po dzieci i obiad i reszta na glowie no i moze wkoncu za fasolkuje ehehe 

teskno mi ino do ludzi doroslych hehee 

reklama
Fajnie tez tak bym chciala, jeden test to byl pozytywny ale byl chyba jakis lewy bo inne 5 byly negatywne ale tez sie cieszylam i wszystkim rozgadalam a nastepnego dnia zrobilam jeszcze raz i klops :( ale mi bylo glupio przed rodzina ehhh zle wspomnienia... ale moze wkoncu te 2 krechy zobacze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry