reklama

Mama po raz 3 ...:)

Karin napewno sie uda,trzymam kciuki ;-)

moje dziecko sie obudzilo i teraz siedzi u mnie na rekach a ja pisze jedna reka bo druga mam zajeta i cos powoli mi to wychodzi :-p

reklama
dopiero teraz mam chwilke ;-)
Heksa,<tule>,ale poki @ nie ma ,to jest nadzieja..poczekaj jeszcze troche i moze na tescie beda 2kreseczki..&&&&&
Edyta a myslisz ,ze te plamienia to wina zlej prolaktyny ?? kiedy masz wizyte u lekarza ? &&& za wyniki
Krin witaj :-) i powodzenia !!!!
a u mnie @ jak nie bylo tak nie ma :szok:..powinna sie juz na dobre rozkrecic,a jakos jej nie widac..objawow ciazowych brak,wiec nie testuje,bo boje sie rozczarowania....,nie wiem o co kaman ..:no:

Madlen ja na Twoim miejscu zrobilabym tesciora :tak: bo czy test nie wyjdzie czy @ przyjdzie to i tak bedzie rozczarowanie,a jesli zrobisz teraz bedziesz wiedziala na czym stoisz ;-) dlatego please zrob testa :-p

Edyta moje cykle sa dlugie,czasami ta @ nadchodzi,ale jakby nie mogla sie przebic :wściekła/y:,juz czulam,ze nadchodzi ale nie widac, nie ma @..brzuch nie boli,nie ma plamien,wkladka czysta ..ale ja nie czuje jakbym byla wciazy :no:..ale dobra,jutro rano zatestuje i dam znac..chociaz juz teraz znam wynik testu..:tak:

czesc dziewczyny Było mi smutno bo od kilku dni niemialam zadnego zamówienia.. Pieke ciasta na zamówienie.. i mnie taka jaks chandra dopadla ze to co dobre sie skonczylo
. a tu na wieczór dostalam telefon o zamowieniu na ciasto .. wiec znowu do przodu.. :happy:
witam nową mamusie :)

Ostatnia edycja:
Madlen no koniecznie daj znac jak tesciora zrobsz,a ja cos czuje ze bedzie zaskakujacy wynik :tak:

Kroliczek to swietnie ze dostalas zamowienie,dlaczego wczesniej nie pisalas ze pieczesz ciasta ? :-p szkoda ze nie mieszkam w PL bo napewno ja zamowilabym cos dla siebie...a torty tez robisz ?

Kroliczek,oby do przodu i zycze duzo zamowien ;-)
Edyta zatestuje jutro..az sie trzese..obwiam sie jednak,ze bedize 1 kreska,a @ przyjdzie..za kilka dni..musze sie wkoncu zebrac i isc do przychodni,aby mnie skierowali do szpitala na badania..

Madlen za testuj :) bo moze sie mylisz, ja z dwojka nie mialam zadnych obiawow a z cora 3 dni sie upieralam ze wciazy nie jestem i testa niee chcialam zrobic a potem jakie wielkie oczy mialam hehee :)

Kroliczek mi milo w waszym gronie :) pieczesz ciasta mmmmm szkoda ze w polsce nie jestem bo chetnie bym zamowila, ehhh tesknie za karpatka mmmm mmmm  a jakie ciasta pieczesz ??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry