reklama

Mama po raz 3 ...:)

przyszlam sie przywitac

U mnie bialo. zima sie rozwineła:crazy:.. nie lubie jak jest ziomb:baffled:
Powiedzcie co byscie zrobili gdyby dziadkowie nie przyjely zaproszenia do przedszkola od wnuka
Moja mama nie moze a tesciowie wrecz wysmiali jego zaproszenie :szok::wściekła/y: zrobilo mi sie przykro ze nikt u niego nie bedzie:-(

reklama
Kroliczek,wspolczuje...przykro mi :-(
ale nie pomoge,bo moi tesciowie nie zyja,moj tata tez nie,a z mama nie mam kontaktu..ale na twoim miejscu,wypielabym sie na nich tylkiem..wkoncu tu chodzi o ich wnuki,jak oni maja to gdzies,ja mialabym razy dwa :tak:
a mama nie da rady cos wykombonowac,aby przyjsc ??

Kroliczku a co to za zaproszenie ,na jakies przedstawienie ? Przykro mi ze tak sie stalo z tym zaproszeniem,napewno byloby mi przykro ,a Tym bardziej takiemu maluszkowi :eek: wybacz mi ale zostawie to bez komentarza :crazy:

Madlen co tam ? co dzisiaj porabialas ?

Ja jak co dzien poprasowalam dzieciom ubrania do szkoly( jak ja kocham prasowac ) malemu kupilismy nocnik i wszedzie z nim chodzi,lubi tez do srodka nozke sobie wsadzac :-D ale musze Wam powiedziec ze chyba mu przypasowal,bo dluzsza chwile na nim posiedzi,tylko pod spodem jest taka guma i musze uwazac aby jej nie gryzl :sorry:

Znajomi posiedzieli,wypili kawke nawet zalapali sie na galaretke z bita smietana ktora rano zrobilam...opowiedzieli o remoncie ktory u nich trwa i jak sobie pomyslalam ze niedlugo u nas bedzie taki syffff to az mnie cos trafia :hmm:

Witam, :)
Ja tez weekend mialam super oddalam w sobote dzieci do babci przyszywanej i zamiast isc z mojm M na urodziny znajomej to pilismy sobie whyski z cola i gralismy w herose VI do 6 rano a potem przytulanko a w niedziele wstalismy o 12 i do babci na obiadek, oj fajny leniwy weekend :) 
Ale coz czas wrocic do zycia codziennego i do mojego balaganu ktory sie zrobil nawet niewiem kiedy hehe 

Witam Roxan, powiem ci szczerze ze tez mialam fantazje, w ciazy i po ciazy hehe ale moj m 1 mnie zadawlal tyylko przez jeden rok potem sie pochrzanilo az tak ze drugiego M mam ale fakt jak mam ochote na innego to do mego M lece i go tarmosze lub on mnie hehe. 
Co do zdrady i wrzutow sumienia to mysle ze nie sex jest najwazniejszy bo wsumie jestes ze swoim M a chwillowy skok w bok w ciazy, mozna coprawda zaliczyc do ciazy tylko mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi taka zachcianka i kobiecie w ciazy taka rzecz powinno sie wybaczyc ale tym razem to juz meza molestuj jak by co :)

Hej :) Moi tesciowie nie oddzisiaj mnie wkur:wściekła/y::wściekła/y:. Myslalam ze pojadą. bo moja pracuje. a te z dupami siedzą w domu. bo robia tylko w sezonie:angry: Moja mama dalej do mnie i stwierdzila ze gdyby miala wolne to sprzyjemnoscią na dzien Babci do przedszkola by pojechała a te Nie!! Najbardziej mnie tesciu wkur:wściekła/y: bo powiedzial centralnie do małego zeby sie nie osmieszac!! tesciu nie jest ich prawdziwym dziadkiem a Oni do niego mowią dziadku!! no jak tak mozna no!!:dry:

Kroliczek,przykro czyta sie takie rzeczy..ale do milosci nikogo nie zmusisz..:no::-(
Karin twoim zdaniem,jak kobieta w ciazy zdradzi,to mozna jej wybaczyc ??..hmm ciekawa teoria :-D,no ja nigdy nie zdradzilam i nie bylam zdradzona..i nie wyobrazam sobie zdrady w swoim malzenstwie..nie sadze,abym po skoku w bok,mogla spac spokojnie,no i wiem,ze moj maz raczej by mi nie wybaczyl..i tak samo w druga strone...
Edyta,bedzie balagan a pozniej mieszkanko bedzie jak nowe ;-)
my wczoraj tez mielismy bardzo leniwy dzien..,dobrze ze juz dzisiaj dzieciaki poszly do szkoly,bo wszystko wraca do normy.;-)
zaczelam dzisiaj mierzyc tempke..zobaczymy jak mi ztym dalej pojdzie..:confused:

Ja mam podobne zdanie jak Madlen,dla mnie zdrada to zdrada i tlumaczenie ze to byla zachcianka ciezarnej niczego nie zmienia,bo tak samo moze tlumaczyc sie facet ktory zdradzil po wypiciu wiekszej ilosci alkoholu,no bo w sumie to wina tych procentow ktore wypil a nie jego ;-)

Kroliczek dla mnie zachowanie tescia bylo chamskie i nie powinno miec miejsca,bo czy to jest biologiczny dziadek czy tez nie ,nie zezwala mu na takie traktowanie i wymiewanie dziecka :no: a co na to maz ?

Madlen a jakim termometrem mierzysz tempke ,zwyklym rteciowym ?

Edyta ,elektronicznym..tak z czystej ciekawosci zaczelam mierzyc,zeby zobaczyc co dzieje sie z moim organizmem w czasie cyklu ;-)czy jest wsio OK a brak ciazy ma inne podloze ,czy fakrycznie cos nie hallo jest ze mna..sporo przeczytalam o mierzeniu tempki w czasie cyklu i mysle,ze warto to robic..;-)tylko nie wiem ,jak dlugo bede spala z termometrem pod poduszka :-D

ehh. kij im w ... maż też jest w szoku..ze coś takiego powiedział jego ojczym :/ szkoda ze moj prawdziwy tesciu mieszka daleko bo On by napewno pojechał i to z radoscią..
jeszcze dwa dni i do roboty :tak::-p:-)

reklama
witajcie zimową porą! w końcu mamy biało i dzieciaki szaleją na całego :-) nawet teraz już po ciemku budują iglo:-) marti-ka mój syn ma szmery na sercu i tylko chodzimy do kardio co pól roku na kontrole i na usg-czy coś innego:-D:baffled: sama nawet nie wiem jak to prześwietlenie serca się nazywa:nerd: a tak to wszystko z nim ok edyta trzymam kciuki za badanie hormonów:tak: ja już chyba też nie będę więcej brać tabletek anty ale boję się kolejnej ciąży bo mój mąż i antykoncepcja nie mają ze sobą nic wspólnego:cool2: heksa moja córa na basenie to najwyżej zamoczy cycki i nic więcej a najbardziej szaleje w takim przydomowym pompowanym basenie i wtedy woda jej nie straszna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry