reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Karin jestesmy z toba !! jak bedzie fasolka to razem bedziemy sie cieszyc,a jak nie-to bedziemy razem plakac ;-)
Mama,kazdy porod jest inny,tak samo jak ciaza i nie ma znaczenia,czy to 1szy,2gi czy 3ci ;-)..czasami pierwsze dziecko rodzi sie przez cc,a drugie sn ;-)

Madlen ja tez dzisiaj jestem z doskoku bo maz ma wolne a ze pojechal na zakupy to zasiadlam do lapka :tak:

No jednak mam nadzieje ze dla synka znajda miejsce w klubie,bo nie ma nic gorszego jak patrzyc na smutne dziecko :zawstydzona/y:

Edytka no ja tez mam nadzieje,ze syn zalapie sie..wsumie kartke z podpisem dalam nastepnego dnia z samego rana,a liczy sie kolejnosc zgloszen..wiec mysle,ze moj Hubi jest jednym z pierwszych chetnych dzieciaczkow ;-)

Martika widzialam kiedys na spacerze takiego malamuta….
Chyba to był malamut…….
Był ogromny!
Ale taki sliczny………….. :tak:

Co do trzeciego dzisiusia to kiedys zapytalam mojego starszego synka, czy chciałby mieć siostrzyczke….
Powiedzial, ze ma już przeciez brata i to mu wystarczy…
Ja mu na to, ze w domu jest ich 3 chlopakow, to mamusia by się może ucieszyla, gdyby była u nas jeszcze jedna dziewczyna, bo miałabym z kim o babskich sprawach sobie pogadac….
A na to mi mój synus odpowiedzial z pelna powaga:
„Mamusiu ale ze mna możesz o wszystkim porozmawiac” :-D:-D:-D

Mój młodszy dzis miał przedstawienie w przedszkolu, przyjechali babcia i dziadek (specjalnie dziadek wziął dzien urlopu ) a potem przyjechali do nas na herbatke i na golabki….
Narobilam tych gołąbków ale cos czuje, ze do wieczora większość z nich zniknie w brzuchach…. :sorry:

Kariin ja kiedys używałam testowo wu i w ogole do kitu było… Tylko się wściekałam bo ani razu mi nic nie pokazaly… a jestem pewna, ze owu wtedy mialam!
Może lepiej kup test ciazowy :-p

Albo lepiej poczekaj…… bo widze, ze troszeczke chyba się nakrecilas co?
Poczekaj do terminu @ tak chyba najlepiej..
Ja wiem, ze te dni się dluza niesamowicie ale tez wiem, ze lepiej się nie nastawiac za bardzo wczesniej na ciaze, bo szkoda sobie psuc nastroj gdy @ jednak przyjdzie….
Poczekaj kochana, to tylko kilka dni…
A my w tym czasie będziemy pocichutku mocna trzymac &&&&&&&&&&&&

Madlen
masz racje, często chyba jest tak, ze kiedy podejrzewamy ciaze (i jej bardzo chcemy :laugh2:) to podświadomie wyszukujemy sobie objawy…. Oczywiście mogą one świadczyć o ciazy, ale lepiej się za bardzo nie nakręcać tylko poczekac do terminu @... ale wiem tey, ze spokojnie się czekac nie da, kiedy w glowie tysiac mysli na minute...

Mama mój pierwszy porod był bardzo dlugi i ciezki, wszystko mialam „pozamykane” na cztery spusty i strasznie się to ciągnęło w czasie, żeby się w ogole rozwarcie zrobilo itp…. :no:

Za drugim razem – kiedy się zaczęło, wiedziałam juz co i jak…….
Spokojnie sobie czekalam w domu na rozwoj akcji, duzo chodzilam, jak się kładłam to na boku z wielka poducha miedzy nogami (bo już wiedziałam, ze tak trzeba a nie zaciskac nogi), krecilam bioderkami i inne tego typu *******y………

Jak pojechałam do szpitala to 1 godz 20 minut i po wszystkim……….. :tak:
U mnie – drugi porod łatwiejszy i szybszy!

Mam wrazenie, ze za pierwszym razem jakos mi się tak wszystko naszykowalo, ponaciągało itp. ze za drugim razem poszlo duuuuuuzo lepiej!

Acha i za pierwszym razem to mnie pociachali jak prosiaka w rzezni, a za drugim – tylko minimalnie! Prawie wcale! Niebo a ziemia!

Ale tak było u mnie, oczywiście co kobietka to inny przypadek…..

dziewczynki JEDNA ZA WSZYSTKIE,WSZYSTKIE ZA JEDNA !!!
ja jestem z wami calym serduchem,za kazda trzymam &&&&&&&&&&& ,aby szybko udalo sie zobaczyc 2kreseczki i wsio bylo dobrze z fasolka !!
musze juz uciekac,bede pozniej ,milego popoludnia :-)

reklama
no i po ptokach , moj Andi stiwedzil ze jest lekko sloda ale mu smakuje wiec obiaw laduje do smietnika i mam nadzieje ze z moja glowa sobie dzis poradze hehe :) i  grzecznie czekac bede na @ 

pewnie z marchewkami przesadzilam.. 

ok mykam na taniec corki caluje mocno :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry