reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokarze nam co zrobila dla Ciebie :-p

Edytko ja poprosiłam Wiktorię, żeby mi zrobiła jeszcze kilka rzeczy....
Chcę je podarować tej mojej znajomej, o której wspominałam, że pomagam jej załatwić alimenty........
Ona teraz żyje naprawdę biednie, dosłownie......
A kiedy wczoraj się z nią spotkałam a ona zobaczyła moje kolczyki, które mam od Wiktorii........
Widziałam w jej oczach, że się w nich po prostu zakochała!!!!!!!!!!!
A jej nie stać, żeby sobie cos kupić z biżuterii...
A przeciez też chce ładnie wyglądać.....

Będę bardzo szczęśliwa, jak będę mogła zrobić jej prezencik :tak:
Choć wiem, że ona nie będzie chciała go przyjąć, ale dam jej go choćby na siłę :-D

A Wiktoria pomaga mi zrealizować mój podarunkowy plan :rofl2:

reklama
Heksa to mile co robisz dla kolezanki,napewno to doceni i jestem pewna ze takze sie ucieszy ,bedzie jej milo ze ktos o niej pomyslal ,masz cudowne serduszko... :tak: tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Ja tez troszke zazdroszcze Ani tych pieknych kreseczek na tescie,i z calego serca zycze spokojnych 9 miesiecy i nie tylko :-) ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D

Kochana to przeze mnie masz tyle roboty?
Dziękuję Ci, że szykujesz dla mnie wszystko wg moich życzeń...
Jesteś kochana :tak:

Nic nie szkodzi dla mnie to sama przyjemność :-):tak:
A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokaze nam co zrobila dla Ciebie :-p
Pokaże pokaże :-)

Aniu ja się tak ucieszyłam na widok Twoich testów, że co chwikę zerkam na to zdjęcie :tak:
Bardzo gratuluję!!!!!!
Z całego serducha!!!!!!!!!!!

........... i troszkę zazdroszczę .................... :sorry2:
Ja też zazdroszczę :sorry2::blink:
Heksa to mile co robisz dla kolezanki,napewno to doceni i jestem pewna ze takze sie ucieszy ,bedzie jej milo ze ktos o niej pomyslal ,masz cudowne serduszko... :tak: tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Ja tez troszke zazdroszcze Ani tych pieknych kreseczek na tescie,i z calego serca zycze spokojnych 9 miesiecy i nie tylko :-) ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D
Napewno maluszek zrozumie :-) i będzie chodzić wcześniej spac :-)

dziwczyny dziekuje Wam bardzo ze gratulacje :)
...ja sama jeszcze jakos nie dowierzam ze za pierwszystm podejsciem po ponad 6 latach sie udało
:rofl2: Teraz bede za was trzymać kciuki...

tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Tak tak tak.......
Oczywiście :tak:
Ja sama chętnie obejrzę, co Wiktoria mi wyczaruje ślicznego na to moje indywidualne zamówienie :sorry2:
....i mam nadzieję, że się nie gniewa, że tak sobie wymyślam i zamawiam to co akurat bym chciała :rofl2:

ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D

Ja tez sobie obiecalam, że w następnym cyklu będę polować na męża we wszystkie dni około owu :-D
Będę czekać na niego az wróci z pracy i nie będzie żadnej wymówki

Ania to udalo Wam sie za pierwszym razem ?:szok: Jeja to mezus musi miec bardzo silna armie :-p

Dziewczynki skopiowalam z innego forum Tu jest mowa o CYNKU
"Pierwiastek ten jest niezwykle ważny dla utrzymania męskiej sprawności seksualnej. Zbyt niski poziom tego mikroelementu u panów może być nawet przyczyną niepłodności, ponieważ powoduje obniżenie poziomu testosteronu i zmniejszenie ilości plemników w spermie. Cynk jest również niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania prostaty, a przyczyną przerostu tego gruczołu dość często bywa niedobór cynku w diecie.

Ja jutro lece do apteki po zink dla mezusia ,aby mial troszke wiecej plemniczkow
;-)

dziwczyny dziekuje Wam bardzo ze gratulacje :)
...ja sama jeszcze jakos nie dowierzam ze za pierwszystm podejsciem po ponad 6 latach sie udało
:rofl2: Teraz bede za was trzymać kciuki...

Trzymaj kciuki i prosimy wyślij nam troszkę fluidków ~~~~~~~~~~~~ ciążowych :tak:

Edytko a Ty kiedy masz owu?
Ja czekam spokojnie na @ a potem na kolejne płodne dni........... czyli ze 3 tygodnie :wściekła/y:
No trudno, jakoś wytrzymam, trzeba się poświęcić :tak:

Edytko a Ty kiedy masz owu?
Ja czekam spokojnie na @ a potem na kolejne płodne dni........... czyli ze 3 tygodnie :wściekła/y:
No trudno, jakoś wytrzymam, trzeba się poświęcić :tak:

Ja dokladnie nie wiem kiedy bede miala owu bo ostatni cykl mi sie skrocil wiec teraz nie wiem kiedy mam sie jej spodziewac ...dlatego mam zamiar zaczac staranka od jutra i tak co drugi dzien przez ok poltora tygodnia :-)

Oj to czekanie jest najgorsze ,najpierw trzeba czekac na owu a pozniej na testa...och ja to juz bym chciala miec to wszystko za soba :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry