MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Wowno to się naczekamy. U mnie też nic a nic...a chciałabym mieć już miesiączkę. Gdy tylko wróci mi okres wracam do mierzenia temperatury, mimo, że mam wkładkę to chcę wiedziec co i jak w moim cyklu. Przez 7 miesięcy przed porodem robiłam samoobserwację(temperatura i sluz) ale po porodzie nie ufam naturalnym metodom. Jeżeli wszystko się ustabilizuje to być może po pewnym czasie wyjmę wkładkę i będę bazować tylko na metodach naturalnych. Wiem, że można skutecznie odkładać poczęcie przez wiele lat stosując te metodę.
Ale dopóki nie mam regularnego okresu jestem dumną posiadaczką wkładki:-)
oj......ja wlasnie na tych naturlnych metodach zaszlam w ciaze..... teraz bedzie powrot do tabletek
no to się naczekamy. U mnie też nic a nic...a chciałabym mieć już miesiączkę. Gdy tylko wróci mi okres wracam do mierzenia temperatury, mimo, że mam wkładkę to chcę wiedziec co i jak w moim cyklu. Przez 7 miesięcy przed porodem robiłam samoobserwację(temperatura i sluz) ale po porodzie nie ufam naturalnym metodom. Jeżeli wszystko się ustabilizuje to być może po pewnym czasie wyjmę wkładkę i będę bazować tylko na metodach naturalnych. Wiem, że można skutecznie odkładać poczęcie przez wiele lat stosując te metodę.
Biore tabletki noriday ale pielegniarka uprzedzila mnie ze moge krwawic, zreszta kolezanka, ktora brala te tabletki tez miala okres
:-)