reklama

Mama u lekarza

Metoda naturalna u wielu moich koleżanek pedagożek również sie nie sprawdziła. Ja bym nie ryzykowała. | drugiej strony korci mnie by miec drugie dziecko, nie wiem sama jak wolę, czy wrocic do pracy i poszerzyc horyzonty czy zostac w pieluchach. W sumie studia skończyłam będąc w ciąży i chciałabym zobaczyć jak to jest pracować w zawodzie, boję się że jak bym teraz urodziła kolene dziecko to później nic bym nie pamiętała jak pracować itd...

reklama
Antar tak naprawde nigdy nie jest dobry czas na dziecko,bo a to sa studia to po studiach praca a to tamto i siamto:-)Jak robi sie dluga przerwe,to tym bardziej jest trudno podjac decyzje o nastepnym dziecku,zwlaszcza jak ma sie fajna prace.To moje zdanie oczywiscie:tak:;-)

Ja rowniez marze o drugim dziecku ale dopiero za 3-4 lata ale jak napisala Maran-atha zobaczymy co zycie pokaze:-p
0017795676.gif

Ja bym miala plan taki zebz isc na studia i dorwac jakas prace przejsciowom, no i postarac sie o kolejne dziecko gdz bede studia konczyc... A dopiero jak dzieci odchowam to poszukac porzadniejszej pracy..:tak:

Nie zalezy mi aby robic kariere zawodowa wiec z checia zajme sie rozwijaniem zycia rodzinnego:-D

JA Planuje obronic sie kolo grudnia. Od stycznie chce isc do pracy. Maks jest juz zapisany do 5 złobków na listy rezerwowe oczywiscie. w Krakowie jest tragedia ze złobkami.

A kolejne dziecko za ok. 8 lat. choć maz badzo chce za 3.

Musze sie Wam pochwalic :D od 3 dni sama jezdze samochodem. po 2 tyg. jezdzenia razem z mezem. Tak sie ciesze. czuje sie taka niezalezna :D moge wszedzie podjechac. A nie terepac sie w autobusach. Puki co boje sie jezdzic z Maksiem, ale to kwestia czasu.

od porodu jeszcze nie dostałam @ (i jakos nie placze z tego powodu:-) )karmie piersia wiec pewnie dlatego. W metody naturalne nie wierze i jestem na tabletkach, na razie nie planuje kolejnej ciazy- trzeba do pracy wrocic i troche pomyslec o sobie;-)

reklama
ja miałam chłopców po 1,5 roku ale rocznikiem 2 lata i powiem wam ,że to jest super mieć dzieci w niedużym odstępie . Razem się bawią , chowają no i rozrabiają. Teraz po 14 latach też jest super bo mogą się zająć małym ,a ja trochę mam czasu dla siebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry