• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
u mnie małżon chory, a on choruje w taki sposób, ze mam ochote wysadzic go w powietrze...te glosnie oddychanie, westchnienia i w ogole. juz od samego patrzenia na niego człowiekowi robi sie słabo :-D uwielbiam chorujacych facetów, kiedys przez takiego pójde siedziec, jak nie wyczymie i zatłuke ;-)

u mnie małżon chory, a on choruje w taki sposób, ze mam ochote wysadzic go w powietrze...te glosnie oddychanie, westchnienia i w ogole. juz od samego patrzenia na niego człowiekowi robi sie słabo :-D uwielbiam chorujacych facetów, kiedys przez takiego pójde siedziec, jak nie wyczymie i zatłuke ;-)
oni już tacy są ci faceci:)))))))))

:tak: :tak: chyba większość mężczyzna tak ma:-) mój ojciec w wigilię się poważnie rozchorował i popołudniu jeździł do lekarza bo miał katar i go gardło bolało, umierający był ;-);-) lekarka mu kazała brać gripex i cholinex;-) labudko cierpliwości:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry