Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też mam taką cerę. Ale dopatrzyłam się jednego minusa.
Za cholerę nie potrafię sama kupić, dobrać sobie jakiegoś pudru, podkładu itp. W ogóle dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musiałam się malować, bo nie miałam czego zakrywać![]()
A teraz nie kapuję, co i jak się używa. Wkurzam się, że wchodzę do sklepu z kosmetykami i zamiast poczytać sobie etykiety na spokojnie to przychodzi do mnie ktoś i pyta w czym pomóc. A mnie głupio powiedzieć, że się na tym nie znam i że potrzebuję pomocywięc wychodzę.
Nie wiem czy sam puder wystarczy, czy trzeba więcej tych specyfików używać, żeby wyglądać jak człowiek... a lata lecą... i oczka bardziej podkrążone, pory bardziej widoczne... i przydałaby się taka wiedza :-(
wczesniej kupowalam cos z Oriflame, a teraz to czasem uzywam krem opalizujacy z Bielendy jak ide np na wesele tylko po to cera nie byla blada;-)
W zimie dodatkowo pomadka nawizajaca usta a w lecie i na specjalne wyjścia byszczyk. Szminke tez bardzo rzadko używam.zapomniałaś postawić kreski nad "O"
= wÓdy
))))

nie chcę:-

nieszczęście Ty moje:-no nic tylko się przytulić nam zostało, Maltanko....:-(

;-);-);-)