Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też mam taką cerę. Ale dopatrzyłam się jednego minusa.
Za cholerę nie potrafię sama kupić, dobrać sobie jakiegoś pudru, podkładu itp. W ogóle dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musiałam się malować, bo nie miałam czego zakrywać![]()
A teraz nie kapuję, co i jak się używa. Wkurzam się, że wchodzę do sklepu z kosmetykami i zamiast poczytać sobie etykiety na spokojnie to przychodzi do mnie ktoś i pyta w czym pomóc. A mnie głupio powiedzieć, że się na tym nie znam i że potrzebuję pomocywięc wychodzę.
Nie wiem czy sam puder wystarczy, czy trzeba więcej tych specyfików używać, żeby wyglądać jak człowiek... a lata lecą... i oczka bardziej podkrążone, pory bardziej widoczne... i przydałaby się taka wiedza :-(
wczesniej kupowalam cos z Oriflame, a teraz to czasem uzywam krem opalizujacy z Bielendy jak ide np na wesele tylko po to cera nie byla blada;-)
W zimie dodatkowo pomadka nawizajaca usta a w lecie i na specjalne wyjścia byszczyk. Szminke tez bardzo rzadko używam.zapomniałaś postawić kreski nad "O"
= wÓdy
))))

nie chcę:-

nieszczęście Ty moje:-no nic tylko się przytulić nam zostało, Maltanko....:-(

;-);-);-)