reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

brawa :tak:
Weronika nauczyła sie mówić "kółko" podchodzi z krtka i kredka i woła kółko zeby jej namalowac ale jestem dumna to pierwsze jej słowo po mama tata i nie ma a i jeszcze la la la sobie śpiewa jak tańczy gdy ogladamy jaka to melodia a reszta to w jezyku bliżej nie określonym:-D

reklama
Brawo dla postępów Hubka, Weronisi, Zosi i Kubulka :tak:

U nas doszło odpowiedanie na pytanie np. "gdzie jest Paulina?" : oprócz "domu" jeszcze Oli mówi "kole" (czyli w szkole), zależnie oczywiście gdzie jest.

My również gratulujemy wszystkim rozgadanym i zdolnym Maluchom:tak:

Kasiad siostry z tego co piszesz muszą przepadać za sobą, ale to bardzo miłe po mimo tak dużej różnicy wieku:tak:

TAk, to prawda WolfiA, przepadają za sobą :tak:
Często mam wrażenie, że Oliwka stawia Paulinę na równi ze mną, hehe. Nie jestem zazdrosna, wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę z tego, że mają dobry kontakt. A tak na marginesie, jak Paulina jest w domu, to ja mam spokój z sadzaniem Oliwki na ubikacji, bo sobie życzy, żeby to robiła tylko Paulina :-D

reklama
Do góry