Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Teraz ma 410g a długość ok 18 cm bez nóżek oczywiście i lekarz mówi że prawidłowo ale to też ciekawe że mając tydzień różnicy do Ruda u niej jest 38 cm.![]()
A to nie jakis bład? Moze mierzone z nózkami, bo aż niemozliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz ma 410g a długość ok 18 cm bez nóżek oczywiście i lekarz mówi że prawidłowo ale to też ciekawe że mając tydzień różnicy do Ruda u niej jest 38 cm.![]()
.
.To tylko Ruda zna odpowiedz....A to nie jakis bład? Moze mierzone z nózkami, bo aż niemozliwe.

Super gratulacje wyczekane....usg:-)Wróciłam
USG robiło mi dwóch lekarzy także całe szczęście bo ten drugi to obcy. Mogłam wysłuchać dwóch opinii które nie odbiegały od siebie.
Potwierdzone na 100% dziewczynka, mam nadzieję że już się nie zmieni bo mam zamiar zacząć zakupki jakieś robić :-)
Mała ma wszystkie wymiary prawidłowe waży 488 gramy, jedynie co nie zapisał mi długości i ja też nie pamiętam :-(.
Nóżki, rączki, paluszki, usta, nosek, uszka wszystko na swoim miejscu.
Żołądek najedzony, serduszko zdrowiutkie, pęcherz napełniony (się nie wysiusiała noooo),nerki ok.
Męczyli mnie półtorej godziny bo mój lekarz szkolił się jak obsługiwać usg 4d i mam kilka zdjęć, nie są rewelacyjne bo troszkę zamazane (trzęsły mu się ręce hahahaaha).
Łożysko mam na przedniej ścianie i to też ma swój minus przy takim usg czy 3d czy 4d.

No to się doczekałaśWróciłam
USG robiło mi dwóch lekarzy także całe szczęście bo ten drugi to obcy. Mogłam wysłuchać dwóch opinii które nie odbiegały od siebie.
Potwierdzone na 100% dziewczynka, mam nadzieję że już się nie zmieni bo mam zamiar zacząć zakupki jakieś robić :-)
Mała ma wszystkie wymiary prawidłowe waży 488 gramy, jedynie co nie zapisał mi długości i ja też nie pamiętam :-(.
Nóżki, rączki, paluszki, usta, nosek, uszka wszystko na swoim miejscu.
Żołądek najedzony, serduszko zdrowiutkie, pęcherz napełniony (się nie wysiusiała noooo),nerki ok.
Męczyli mnie półtorej godziny bo mój lekarz szkolił się jak obsługiwać usg 4d i mam kilka zdjęć, nie są rewelacyjne bo troszkę zamazane (trzęsły mu się ręce hahahaaha).
Łożysko mam na przedniej ścianie i to też ma swój minus przy takim usg czy 3d czy 4d.

alijenka super, ze wszystko ok;-)
Ruda a Twoj starszy syn to wazyl 2450 i mial 62 cm?? Moj tez mial 62 cm ale wazyl 4.300
no śmieszny był strasznie jak się wyciągnął na całą długość to wyglądał jak szkielecik pokryty skórką, ale bardzo szybko nadrobił
zresztą przy tamtej ciąży to było bardzo dziwne jak mi wyliczyli termin porodu na 15 lipca,potem wg usg na 8 jakoś a ja się ciągle upierałam,że to jest niemożliwe i że się urodzi w czerwcu bo wiem kiedy mniej więcej sobie go sprawiliśmy.a jak pojechałam do szpitala to panika bo "wcześniak i jejku co to będzie"(moja matka)a dziecko zdrowe i super się chowa od małego.