reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

:) no bo naprawdę świetnie się czuję :)
oczywiście na samym początku pobolewało mnie podbrzusze ale może to tylko schiz bo dowiedziałam się o ciąży i starałam się strasznie chuchać i dmuchać na siebie i wstawałam powoli jakbym już miała co najmniej 7 miesięczną fasolkę w brzuchu

Coś o sobie...na szczęście mam super prace bo jestem kosmetologiem i wizażystą(plus charakteryzatorem) toteż na tą chwilę nie koliduję mi praca z ciążą :) mam super klientki i firme w domu wiec sama dozuje sobie ile pracuje i kiedy

Za tydzień biorę ślub (myśle ,że nasza ,,Fasola") nas zmobilizowala bo załatwiliśmy wszytsko w 2tyg i mam piekna suknie ,ślub kościelny i piękną restauracje :) i tyle o mnie :)

reklama
No to tylko gratulować, nasza fasola tez nas zmobilizowała i to paryskie dziecko z podroży przedślubnej :-D:-D:-D, ślub kościelny mamy 31/08 :tak:;-)
Aaaa na początku miałam tak samo jak ty z tym wstawaniem i uważaniem:-)a to tez może dlatego ze to pierwsza dzidzia nasza.

Witam.Ja dziś chociaż wstałam niedawno kompletnie brak weny do życia:baffled:
Czuję się nie wyspana i wstałam z takim potwornym bólem głowy że szok.
Ciśnienie czy cuś:dry:
Poczytałam to o tej pijanej matce i ja się pytam gdzie ta baba na mózg?:wściekła/y:Tyle kobiet,mężczyzn,par marzy o dzidziusiu a taka debilka nie wypał społeczeństwa takie coś robi mi to się w głowie nie mieści:no:
Brak słów normalnie biedne dzieciątko!!

Cześć dziewczyny

Ja dzisiaj ide po wyniki krwi to co robiłam to specjalne badanie mam nadzieje, że wszystko ok. A jutro tak jak mówiłam usg genetyczne nie możemy doczekać się z mężem.
Dzisiaj siedzę w domu i sprzatam.
Co do tej kobiety nie wypowiadam się i nie komentuje, bo strasznie denerwują mnie takie sytuacje i takie kobiety!!!

Ja dzis rano po badaniach krwi i moczu:) czekam na wyniki, mailem mam dostac;))

Arteofbeauty ja biore slub koscielny 31.05 !! w miesiac wszystko zalatwilismy :)) no ... prawie bo jeszcze buty musze kupic;/

Jejciu jak u was można wszystko szybko załatwic. U nas cieżko z restauracją czy salą . Brat mojego męża bierze ślub 6 lipca dopiero taki termin był wolny a dzidziuś z poczatku listopada;) Ja pamiętam, że ja ślub zamawiałam ponad rok wcześniej;)

zalezy jakie ma kto wymagania ;) bo ja np. slub mam w piatek ;) inaczej nie znalazlabym sali ! ale mnie to kompletnie nie przeszkadza, nawet sie ciesze, bo w sobote planujemy wieeelkie poprawiny na ogrodzie;) grill i duuzo znajomych;) bo w dzien slubu zaprosilismy tylko 30osob do restauracji, najblizsza rodzina - sam obiad tort i kawa;)

Baska u mnie to samo, pogoda sie zmienila i mam parszywa migrene od wczoraj! Dzis tez obudzilam sie z bolem i zaraz do pracy... ;,(

Pierwszy raz tez obudzilam sie UMIERAJACO glodna w nocy i o 4 rano jadlam danio i melona :) zasnelam dopiero 2h pozniej :/

Mam nadzieje ze wszystkie te dziwactwa i dolegliwosci zakoncza sie zdrowym dzieckiem :D

hejhej;-)

madaa gratulacje!! Ja jutro ide:tak: Dziekuje ci kochana za twojego priva, mam nadzieje ze teraz bedzie z nami coraz lepiej:-D
Ddziub tak to wlasnie podobno jest ze z takich ciazowych dolegliwosci rodza sie zdrowe dzieci:blink: Wspolczuje migreny:sorry2: podobno idzie fala upalow..

Aneczka piekna data, moje i mojej corci urodzinki:-D My tez bralismy slub w piatek:-)

nonek na ktora masz usg? Bedziemy razem podgladac naszych fikaczy:blink:

A u mnie wczoraj pierwszy dzien bez pawia:tak:!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry