Hej Dziewczyny :-)
U mnie tyle się dzieje, że nie mam jak wszystkiego nadrobić, ale postaram się w skrócie ogarnąć
To tak:
Witam nowe mamusie ;-)
Co do pampków, to z racji, ze jestem pierworódką nie mam doświadczenia w tej kwestii, ale po zrobieniu wywiadu wśród zaprzyjaźnionych mam zauważyłam, że w rankingu najlepszych wygrywają pampersy i prawdopodobnie od nich zacznę

Życie pokaże, czy w naszym przypadku będzie to dobry wybór
Koralikowa - jestem z Tobą i mam nadzieję, że wszystko się ułoży, a mała istotka w Twoim brzuszku zapełni pustkę

Uszy do góry, wierzę w Ciebie!
Magda_88 jej, współczuję takiej akcji, ważne że sytuacja się ustabilizowała i nie masz plamień, trzymam kciuki, żeby już było ok

Dobrze, że masz detektor, to zawsze uspokaja
Ania_Bydgoszcz mój mały kopie na maksa, ma swoje ulubione pory, albo rozrabia po posiłkach, ale dużo zależy od łożyska

A po za tym lekarz mówił, że dzieciaczki mają swoje charakterki i jedne są spokojniejsze a inne bardziej żywe i jeśli wszystko jest ok w badaniach, to nie ma się co martwić na zapas
Ja po usg, płeć zostaje ta sama i wszystko jest ok!! :-) Ja zamierzam dziś poświętować z mężem rocznicę ślubu, bo mamy niedługo (w dzień rocznicy go nie ma i świętujemy wcześniej) i zrobiłam torcik, żeby mu zrobić przyjemność

Jutro przychodzą znajomi, z którymi się dawno nie widzieliśmy, więc trochę nadrobimy, a jeszcze mam odwiedzić teściów i pewnie nie będzie czasu na nic ;-) W piątek mam wizytę, to sprawdzę swoje wyniki badań, bo już mnie nosi:-)
Wam życzę miłego weekendu