• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Mamaktosia dziękuję za radę, będę przemywać :) Dziwnie się czuję z tym mlekiem. Znaczy się nie gorzej, tylko inaczej, chyba coraz mocniej dociera do mnie, że to już za chwilę Zośka będzie na świecie :)

Piękna
nie wszystkie kobiety mają to w ciąży. Czasami pojawia się pod sam koniec, a niektóre nie mają wcale. 2 moje koleżanki "miały mokro" dopiero po porodzie :)

reklama
Dziewczyny jeśli macie kartę Life Style to dziś i jutro w super pharm są mega promocje na witaminy , leki , pieluchy , kosmetyki dla dzieci i na całą resztę np pieluchy pampers z 29,99 ponad 20 zł taniej ! i emolienty - 40 procent .

A co myślicie o takim promocyjnym wątku ? Wcześniej miałyśmy na forum taki i jak któraś coś upolowała np w rosmanie , tesco itp ...to się chwaliła i każdy mógł skorzystać :-D

ja już wróciłam z pieluchami do domu :-D tak myślę czy nie założyć karty mężowi to jutro kupimy kolejne dwa opakowania pampków ;-)

Do kiedy starczy rozmiar 2? 4 paczki to nie za dużo? Bo się nakupuje i zostaną

Hej Babeczki :-)

Ja nie mam czasu na nic, dziś się nalatałam bo miałam trochę załatwień i chciałam kupić kolejne rzeczy do wyprawki (tak sobie powoli składam wszystko), a po za tym muszę się rozglądnąć za rzeczami dla małego :) Teraz leżę, bo brzuszek mi stwardniał po tym bieganiu między urzędami i sklepami, ale już jest ok :) Mały jak tylko się położyłam, to mnie skopał, mój mały piłkarz;-) A tak, to z mamą robimy kompoty ze śliwek, więc trochę czasu nam schodzi i nie mam kiedy pisać ;-)
Nie odpiszę każdej z osobna, bo nie ogarnę wszystkiego, mam nadzieję, że wybaczycie :tak: Ale postaram się trochę nadrobić:-)

Siara u mnie też jest, szczególnie w nocy jej więcej, ale obchodzę się jeszcze bez wkładek :tak:
Zgagi nie mam, za co dziękuję opatrzności, bo przed ciążą mi się zdarzała i nieraz przez nią męczyłam się godzinami, za nic nie chciała mijać:no:

Anneeczka no to wreszcie odrobina wytchnienia, a córa się przyzwyczai :tak: A co do męża....z moim jest identycznie :-D Też mi wypomina, że siedzę przed kompem, a nie z nim, więc nieraz odpuszczam ;-)

lucere ja też się nad tym zastanawiam, ale też raczej nie skorzystam ze szkoły rodzenia, bo nie mam za bardzo możliwości...ale wiele kobiet tam nie chodzi, a rodzą bez problemu, to może i mnie się uda;-) Zresztą kto wie, ja zdanie zmieniam non stop, to może i jeszcze pójdę ;-)

Gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków :tak: I też Wam powiem, że nie zawsze usg dobrze mierzy wagę dziecka, bo moja kuzynka urodziła 3,5 kg córeczkę, a z usg wychodziło jej ledwo 3kg :tak: A mała mierzyła 56cm i wszystkie ciuszki na ten rozmiar są niedobre, dostaną się mojemu małemu ;-) Bo są uniwersalne, także i chłopczyk może je nosić:tak:

Kochane uciekam, miłego dnia :*

Witam.Ja się dziś wkurzyłam bo wczoraj zrobiłam krupnik i miał być także na dzisiaj poszłam z Kamilem do sąsiadki przychodzę wyjmuje z lodówki zagrzewam i co się okazało że mi cały garnek zupy skwaśniał:wściekła/y:
No i na szybko zrobiłam makaron z serem.

Ja też jak na razie mam sucho.
A co do pampersów to pamiętam że ja tylko dwójki kupiłam i mi tak z 4 paczki poszły potem coraz większe kupowaliśmy.Dzieciaczki szybko rosną więc chyba nie warto zaopatrywać się w niewiarygodną ilość pieluch tego samego rozmiaru.

Basia ja tak ostatnio z rosołem miałam, ale dowiedziałam sie ze marchewka mi rosół załatwiła:wściekła/y:

Ja w super-farmie dziś zakupiłam, chusteczki nawilżone, CLEANIC 11.99 za 216szt, wiec tanio po 0.05gr, wzięłam 2 takie sety, w ogole dzis i jutro w super-farmie niezłe cenki, wyszłam obładowana i pierwszy raz skorzystałam z pierwszeństwa w kasie:-):-D a kolejka na koniec sklepu, po pieluchy lece jutro :tak:

reklama
mamaktosia- ale to są małe paczki Pampers tak? To nie jest jakaś świetna cena bez przesady, kupowałam raz w wakacje takie opakowanie w Lidlu w promocji za 32zł bodajże...

Dziewczyny, nie bierzcie na zbyt dużo na zaas, promocje są na okrągło gdzieś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry