Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziś kolejny dzień spędzę w towarzystwie śliwek i słoików ;-) Mały dziś od rana witał mnie kopniakami, teraz też szaleje, co mnie bardzo cieszy
Pogoda u nas nie za bardzo ciekawa, bo niebo zachmurzone, temperatura dosyć niska i szaro za oknem...mam nadzieję, że w piątek będzie ciepło i miło, bo mam wizytę u ginka 
ja ostatnio miałam pierogi z czernicami, a dziś żadnego pomysłu nie mam 

wczoraj z małżem byliśmy w Gdańsku na mega zakupach i chyba oprócz kosmetyków to mam dla Małej juz wszystko
Moze i trochę wcześnie na takie akcje,ale wróciłam styrana - w 8-9 miesiącu to już bym nie dała rady na taki maraton. 5 godzin w sklepie
kupiliśmy Qinny Moodd 2w1, fotelik Maxi Cosi Cabrio, baze pod fotelik, butelkę Medela (planuję karmić cycem i niby jest dobra bo nie zaburza ssania), laktator Medeli (chcę mieć wychodnie od małego ssaka
), łózeczko jednak drewniane 120x60(turystyk jakiś chybotliwy mi się wydał), kołyskę do nas do sypialni (piękna różowa ech nie była w planach ale małż się ugiął
), pościel, sterylizator i podgrzewacz Avent, siedzisko-bujaczek Tatamia i parę innych drobiazgów haha sama juz nie pamiętam, bo pokój mam zawalony pudłami. Koszty wyprawki to istna masakra!!!Ale cieszę się, że mam juz te wydatki za soba. Małż spocony natargał się biedaczek, ja padnięta, ale oboje szczęśliwi:-)
ja praktycznie wszystko mam , co mnie smuci
mam drewniaka , turystyka , wózek ( ale chyba pożyczę od przyjaciółki bo ma fajniejszy niż mój ) parasolkę z chicco , laktator itd ...W planie kołyska , fotelik do auta i krzesełko do karmienia , bo te po synusiu są takie sobie.