cayoka
Fanka BB :)
Z racji tego, że wpisałam się do waszej listy Grudniówek, pasowałoby coś od siebie napisać.
Tak po krótce, jestem przyszła młodą mamą, mam 18 lat. Obecnie jestem w 3 klasie liceum, w maju matura. Poród na 26 grudnia :-) Razem z obecnym Narzeczonym, nie spodziewaliśmy się tak szybkiego obrotu sprawy, jesteśmy razem niecały ponad rok. Ale mimo wszystko bardzo się cieszymy, bo planowalismy dalsza wspólną przyszłość. Oboje myślimy poważnie, i myślę, że z czasem wszystko się ułoży byśmy mogli razem stowrzyć prawdziwą rodzinę. Bardzo chciałam wziąć ślub zanim Maleństwo się urodzi, ale sprawy wyglądają troszkę inaczej, i wszystko sie pozmieniało. Choć nadal mam nadzieję. A z takich bobaskowych spraw, w moim brzuszku mieszka sobie dziewczynka
Wymarzona, wyśniona Córeczka, oczko w głowie Tatusia.
Tak po krótce, jestem przyszła młodą mamą, mam 18 lat. Obecnie jestem w 3 klasie liceum, w maju matura. Poród na 26 grudnia :-) Razem z obecnym Narzeczonym, nie spodziewaliśmy się tak szybkiego obrotu sprawy, jesteśmy razem niecały ponad rok. Ale mimo wszystko bardzo się cieszymy, bo planowalismy dalsza wspólną przyszłość. Oboje myślimy poważnie, i myślę, że z czasem wszystko się ułoży byśmy mogli razem stowrzyć prawdziwą rodzinę. Bardzo chciałam wziąć ślub zanim Maleństwo się urodzi, ale sprawy wyglądają troszkę inaczej, i wszystko sie pozmieniało. Choć nadal mam nadzieję. A z takich bobaskowych spraw, w moim brzuszku mieszka sobie dziewczynka
Wymarzona, wyśniona Córeczka, oczko w głowie Tatusia.
" w tym wieku łatwiej pujdzie niż z wpełni ukształtowanym np 30 latkiem. Zaczęłam chodzić z moim obecnym już mężem gdy miałam 14 lat , on 15 . By,iśmy zupełnie różni , 2 bieguny , on sobie wychował mnie a ja jego , miliony kompromisów , godziny rozmów , tysiące zdarzeń tych dobrych i złych . Znajomi mówią że jesteśmy parą idealną , kłucimy się jak wszyscy bo każdy ma czasem swoje zdanie i stara się go bronić , ale nie wiem co to ciche dni , a nawetciche minuty ...