Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz za weekendy doszło 200 zł niby nie dużo , ale wczorajszy przelewik ładnie wyglądał na koncie . I tak jak myślałam , wczoraj był 5 a przelew ma być niby do 10 .Biedulka, obyście już najgorsze mieli za sobą im bliżej rozwiązania tym lepiej, mocno trzymam kciuki.Witam dziewczyny jestem teraz w 23 tygodniu leze od 13 tygodnia w tym miesiac w szpitalu strasznie mocne krwawienia i plamienia okazalo sie ze mam łożysko centralnie przodujące...w domu juz czasem mi odbija ile mozna lezec !Mialam okres depresyjny jakieś 3 tygodnie temu prawie wogle nie spalam mialam jakies lęki chyba zaduzo mysle i sie przejmuje dostalam relanium od lekarza ale go nie wzielam nie chcialam truc dziecka a i tak juz biore duze dawi lekow..Termin mam na 3 stycznia ale bede miala cesarke w grudniu jestem straszna panikara i to wcale mi nie pomagaMoże od was dostane jakies wsparcie,może ktoras z was tez lezy...
Witam mamusie grudniowe!;-) Postanowiłam do Was dołączyć, termin mam na 6.12.2013, ale po wczorajszej wizycie przesunął się na 30.11.2013ale trzymam się pierwszej daty
Pozdrawiam serdecznie i liczę, że przyjmiecie mnie do swego grona;-)

1majka1 pisze:Zapomniałam- mam pytanie do dziewczyn, które mają wypłacane pensje przez zakład a nie ZUS (będące na l4)- również macie wyższe wynagrodzenia czy na tym samym poziomie co wtedy kiedy pracowałyście?
My kołyskę kupiliśmy dla córci, rok temu używaną, z pełnym wyposażeniem, pościelą itd. za 200 zł. Nowe drewniane to koszt około 300-400 zł. bez niczego.