MamUśKaaa88
Fanka BB :)
no ja właśnie ten chciałam kupić, wiec opinia pomocna 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moi rodzice mają i baaaardzo sobie chwalą:-).
Pewnie, że w kupie raźniej!!!

. Wezme ich sposobem, nie dam się łatwo
. Ale nie powiem wkurzyli mnie. Mam mocny argument, że wózek ten co chcę jest na promocji kawałek za Krakowem i promocja tylko do połowy października jest;-).
do tego była u mnie baba z nadzoru budowlanego i tak mi ciśnienie podniosła że myślałam że ją gołymi rękami uduszę , zjechałam ją z góry do dołu a nie często mi się to zdarza ... małpa wstrętna ! był z nią wykonawca balkonu i umierał ze śmiechu , a jak się odwracała to pokazywał mi że jest walnięta i mam nie słuchać ....
przywitało mnie śniadanko w łóżku i torcik ! a synuś narysował laurkę , potem przyjechała szwagierka z prezentem i się posypało lawinowo , dziwne że sobie wszyscy o mnie nagle przypomnieli , dzwonią , piszą , odwiedzają , nawet starzy znajomi z którymi nie miałam kontaktu ...
mają jedyną okazję pooglądać mnie w piżamie i bez makijażu ...za chwilę ma koleżanka wpaść , a ja padam na twarz....

100 lat
a babą z nadzoru się nie przejmuj, urzędnicy ogólnie na nerwy działają
!!! Super poranek Ci małż zgotował, rewelacja, też być tak chciała
Bez komody się coś czuję nie obejdzie. Tylko skąd kasa?!
Od wczesnego lata się za nie biorę i coś zebrać się nie mogę. Masakra. Teraz mówię sobie, że czekam na słońce