• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

mamaktosia sto latek:))) zazdroszcze sniadnako torcik..moj sie nie wysilil,dostalam od niego smsa..ale w stycnziu tak samo mu zrobie...nie ma co..

awunia masz powera,,choc do mnie,bo ja mam lenia,po pracy padam i tyle..

Co do laktatorow,tez milam reczny,ale u mnie samo sie lało....hyh..zobacyzmy jak teraz bedzie...
a co dor uchow..to ja tez nie licze,aby sie nie stresowac.czuje je,.i zawsze codziennie po kilkanascie razy,a w pracy to nawał...

reklama
MamUśKaaa88 ja w piątek też uderzam na rossman po rzeczy do higieny dla maluszka:tak: Nie przejmuj się, że Ci powera brakuje, nie wszystko na raz:tak: Ja ogarnęłam tylko kuchnię, a miałam zapał jeszcze, żeby duży pokój obskoczyć, ale mi się odechciało;-) ale prawda, że słoneczko motywuje, aż miło:tak::tak:

Aia znam ten problem, bo my też na kupnie komody jesteśmy, do tego stół, krzesła i sprzęty dla małego...ehhh...będzie to trochę kasy, ale cóż, jak mus to mus:no: Ale podziwiam, bo ja do układania w szafach nie mam cierpliwości :tak:A u mnie też okna w całym domu do umycia i o ile na piętrze poczekają, aż skończymy remonty, to na dole muszę je ogarnąć po troszku bo nic nie widać przez nie:eek:

Koralikowa uwierz, że chętnie bym Ci pomogła, tylko nie wiem, na ile jeszcze mi mój stan pozwoli;-)

Mamaktosia - Sto Lat!!!

Musze się Wam pochwalić bo udało mi się dziecku znaleźć przedszkole!!! Idzie od 1 października. Dla tych co nie wiedzą lub nie pamiętają to szukałam przedszkola w poprzednim było tylko 5 dzieci. W poniedziałek zaprowadziłam mojego syna a tu lipa inne dzieci chore. We wtorek przyszła jeszcze nowa dziewczynka ale tylko na 2h. Wsiedliśmy więc w samochód i pojeździliśmy po okolicznych przedszkolach i udało się. Zapisaliśmy go do takiego, do którego zapisy są przynajmniej rok wcześniej i masa chetnych. Akurat chwilę przed nami wyszli rodzice którzy wypisywali swoje dziecko bo za Chiny nie chciało z przedszkolu zostawać i cały dzień płakało.

Ja robiłam dziś pieczarki marynowane, jakieś 12 słoików wyszło. Teraz się relaksuję, bo wszyscy pognali do kościoła z racji 35 rocznicy ślubu teściów:-)

oreganoja to jestem sierota! Pytam o warsztaty w Wawie,a nie widziałam tych w Legionowie ;D a ja mieszkam w Legionowie :):):) Zagadam z M i jak nic nie mamy to się wybierzemy, bo rozumiem, że można z osobą towarzyszącą?

Witam.Ja na moment.Jestem dziś padnięta jak nie wiem co a nic takiego nie robiłam,pogoda chyba taka.
Jutro jadę na jakieś zakupy jesienno-zimowe dla siebie i Kamilka.

mamaktosia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TWOJEGO ŚWIĘTA!!!
ja będę świętowała 28go i potem 4 pazdziernika(Kamilek będzie miał 3latka:-))

mamuśka, tak można z osobą towarzyszącą. Dostałam od nich maila że jak będę chciała zrezygnować to trzeba ich poinformować. Więc się zapisałam teraz i zobaczymy co będzie w październiku, ale to sobota więc raczej pójdziemy :-)

K.M-B, to super że się udało. Mnie już teraz mrozi myśl o przedszkolu. Mieszkamy na młodym osiedlu gdzie przedszkoli jest jak grzybów po deszczu i nigdzie nie ma miejsc. Nikogo nie odstrasza fakt że trzeba zapłacić 700-800zł

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry