reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

tiluchna hahahah, no jak się uprzeć, to możesz łazanki sama zrobić:-D

mb89 o ja! Też jestem pierogara, 20 lekką ręką bym wciągnęła:cool2: A ruskich to już na bank. Kocham:tak:

Właśnie wróciłam ze spaceru z córcią. Na placyku byłyśmy same:cool2: Plusy takiej pogody. Zimno, wieje, mokro...
Kupiłam Małej papcie, takie skarpetki podszyte skórką do chodzenia po domu, bo już trochę zimno jest. Jest zachwycona:-D Hahaha, cały czas je ogląda, przegląda się w lustrze, tupta w miejscu. Czad. Nawet nie wiedziałam, że Bąbel w tym wieku może się tak z ciuszka cieszyć:-D
Dzieciaki są obłędne!

reklama
angelika jej na myśl o tych placuszkach cieknie ślinka
koriander jak pranko?:) my za 1,5 tyg wymieniamy panele, więc jak się ogarniemy z bałaganem to też się biorę za pranie i prasowanie
Tiluchna pewnie, że możesz:) aaa, w sumie jakoś zapomniałam, że Ty nie w Pl ;)
Szyszunia faktycznie zleciało! Tak się wydaje, że dopiero co pisałaś, że niedługo wychodzisz za mąż, a to już prawie miesiąc ;)
lucere no to też posiedziałaś w pracy :)
Ja jak dziś wyszłam o 11.30 z domu tak wróciłam po 20 ;) Najpierw 4 godzinki w pracy posiedziała, a potem z koleżanką się spotkałam na kawę, ciacho i spacer ;) a spacer zrobiłyśmy sobie z Nowego Światu do Dworca Gdańskiego (to dla osób kojarzących wawę), tak czy siak nogi mi w dupkę wchodzą ;):):)

Aia ja też nie podejrzewałam, że taki maluch może tak się cieszyć nie z zabawki :) Ja dla siebie ostatnio kupiłam takie skarpetko-kapcie, tylko antypoślizgowe, ale właśnie do chodzenia po domku.

Mamuśka
ładny spacerek zrobiłyście, nie dziwię się, że nogi Ci w dupkę wchodzą :)

Witam się Piątkowo;-) znów mnie bezsenność ogarnęła.. mięsko na obiad się już rozmraża, dziś serwuję STROGONOWA a co się będę:-p. Muszę dziś domek ogarnąć na weekend bo jutro od przedpołudnia na dniach otwartych ujastka będę zobaczymy co ciekawego zaproponują:-D miłego dnia dziewczynki!:-)

Dzien dobry :-)
Aia no ladnie prawdziwa kobietka wam rosnie :-)
tiluchna no jak bys chciala to lazanki samemu mozna machnac ale teraz rzadko kto robi sam makaron :sorry2: Ja nieraz robie jak mi ciasta z pierogow zostaje to wlasnie wykrawam kwadraciki i mam swojskie lazaneczki :tak:

U nas dzis szaro,buro i do kitu.Dzis zaczynamy wywalac szafe z Victora pokoju i zrywanie tapet sie zacznie ...Kurcze tu w kilku pokojach we wneki mielismy wbudowane szafy,regaly i inne mebloscianki...u mlodego jest ostatnia i w koncu domek bedzie po naszemu.Victor doczekac sie nie moze i pomagac tez chce a my dalej nie wiemy co z podloga.Samemu panele ciezko polozyc a ja chyba nie za wiele pomoge,chyba,ze bede siedziec na podlodze i czekac a reszte mezus zrobi i tylko ukladac mu pomoge...

Vici - remoncik , u nie zazdroszczę , choć efekty będą napewno cieszyły , ale to sprzątanie .... to jest najgorsze , moi rodzice kładli drewniane panele na ściany i sufit i pyłki z cięcis paneli wychodziły jeszcze kilka mc po remoncie , ale za to jak ładnie teraz mają :tak:Ale tak jak piszesz będziecie mieli swój wymarzony domek :tak:
Aia - ja mam chłopaka to się ciuchami nie zachwyca , ale szwagierka ma córę , to już inna bajka , a wyprawa do przedszkola to prawdziwe wyzwanie , trzeba ubrać taką sukienkę żeby pasowała do spinek , pierścionka i papci , co nie zawsze jest łatwe ;-) ale jakie słodkie !
Ag-KrK - zjadłabym strogonowa , ale miałam nie dawno, ja robię szybszą " oszukaną " wersję z polędwicy wp , no chyba że na jakieś urodzinki itp to wołowinka musi być !
Baw się dobrze !
Mb 89 , Aia - ja też kocham pierogi , najbardziej ruskie ! A próbowałyście krokietów z ruskim nadzieniem ? pycha !

Ja dziś się lenię , bo wczoraj z m cały domek posprzątaliśmy , tylko zupę uwalę , tylko nie wiem jeszcze jaką , muszę w lodówę luknąć.....Jak m wróci z Krakowa to jedziemy po kołyskę !

Dziewczyny a widziałyście reklamę papieru toaletowego , chyba regina ? z tym gościem z tabletem ? " nie ma " jeśli reklama może być fajna to ta jest :-D a przynajmniej ostatnie sekundy . Papier ma przyszłość , przynajmniej w wc :-D

Ag koniecznie opowiedz pozniej jak bylo na tych dniach otwartych. ja dzis do rodzicow jade na caly weekend i nie bedzie mnie ;( a tak chcalam poogladac sobie ujastek..no ale innym razem...choc i tak u mnie najbardziej w gre wchodzi zeromski !...
[Bmamaktosia[/B] no ja i maz uwielbiamy ta reklame !!:) maz najbardziej, bo on przeciwny wszelkim nowinkom technologicznym;) nasmiewa sie ze mnie ze mam dotykowy telefon ..i ze co chwila cos se psuje;)

ja dzis wyjezdzam na weekend do rodzicow, takze mie nie bedzie. Musze jeszcze poodkurzac pozmywac..i spakowac sie troszke..obiadu nie robie. u mamusi zjem;)

Aneczka - baw się dobrze u rodziców , i smacznego obiadku :tak: A co do reklamy ...to jakbym swojego m widziała :-D bo on ma wszystko dotykowe , bezprzewodowe i w najnowszej technologii :-D i śmieję się że też mu tak tableta wsunę jak mu się papierek skończy :-D

Matko wlasnie ogladnelam w ddtvn o suplementach diety dla dzieci jestem w szoku :szok: Ja akurat nie podaje mlodemu nic,doslownie nic a nic ale nawet nie wiedzialam,ze te suplementy nie sa wogole badane.Ktos poda sklad i tyle juz w aptekach czy sklepach mozna kupic :szok: Victor tez nie je wszystkoego i wiekszosc warzyw i owocow kluje w zeby ale soki owocowe i te co jada je czesto bo staram sie zrobic tak aby choc troche zjadl tego co zdrowe.Normalnie az ciarki przechodza.
mamaktosia a ja lubie remonty moze jakas dziwna jestem ale tak juz mam :-D A przy kupnie domu kupilismy tez duzo sprzetu pomagajacego przy nim.Nawet przy gladzi nie bylo katastrofy,na drzwi naklejaismy drzwi remontowe z suwakiem a szlifowalismy jakias tam specjalna maszynka podlaczona pod odkurzacz budowlany...A efekty skonczonej pracy zrobionej wlasnymi rekoma jest piorunijacy
Reklama z tabem jest super hehehe usmialam sie na maksa az meza na nia wolalam! No i jesli chodzi i strojenie sie to Victor jest jak baba :-D wybiera,przebiera ja mu moge cos sama kupic ale na szczescie znam jego gust i jak do tej pory trafiam.Buty to obowiazkowo jak idziemy kupic to on wybiera ja tylko przytakuje albo odmawiam jesli cena mi sie nie widzi.Tak juz mamy jakos jak skonczyl 3 lata chyba:baffled: Pamietam,ze butow nie chcial rzadnych zalozyc az w koncu kazalam mu pokazac ktore by chcial...wtedy uswiadomilam sobie,ze nie tylko z dziewczynkami moze byc problem :rofl2:
Aneczka milego pobytu u rodzicow :-)

reklama
vici też lubię remonty, ale jak już posprzątane mam i podziwiam rezultaty:-)
mamaktosia też robię "oszukanego", ale i tak smakuje wyśmienicie:-D masz prawo do lenienia się, pochwal się kołyską jak wrócicie. Kurcze ja prawie TV nie oglądam muszę zobaczyć tą reklamę skoro dobra jest:-p
Aneeczka zdam relację oczywiście, udanego pobytu u rodziców życzę i smacznego maminego obiadku!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry