-Aia-
Mama rok po roku
tiluchna hahahah, no jak się uprzeć, to możesz łazanki sama zrobić
mb89 o ja! Też jestem pierogara, 20 lekką ręką bym wciągnęła
A ruskich to już na bank. Kocham
Właśnie wróciłam ze spaceru z córcią. Na placyku byłyśmy same
Plusy takiej pogody. Zimno, wieje, mokro...
Kupiłam Małej papcie, takie skarpetki podszyte skórką do chodzenia po domu, bo już trochę zimno jest. Jest zachwycona
Hahaha, cały czas je ogląda, przegląda się w lustrze, tupta w miejscu. Czad. Nawet nie wiedziałam, że Bąbel w tym wieku może się tak z ciuszka cieszyć
Dzieciaki są obłędne!

mb89 o ja! Też jestem pierogara, 20 lekką ręką bym wciągnęła
A ruskich to już na bank. Kocham
Właśnie wróciłam ze spaceru z córcią. Na placyku byłyśmy same
Plusy takiej pogody. Zimno, wieje, mokro...Kupiłam Małej papcie, takie skarpetki podszyte skórką do chodzenia po domu, bo już trochę zimno jest. Jest zachwycona
Hahaha, cały czas je ogląda, przegląda się w lustrze, tupta w miejscu. Czad. Nawet nie wiedziałam, że Bąbel w tym wieku może się tak z ciuszka cieszyć
Dzieciaki są obłędne!
. Muszę dziś domek ogarnąć na weekend bo jutro od przedpołudnia na dniach otwartych ujastka będę zobaczymy co ciekawego zaproponują
Ja nieraz robie jak mi ciasta z pierogow zostaje to wlasnie wykrawam kwadraciki i mam swojskie lazaneczki
Ja akurat nie podaje mlodemu nic,doslownie nic a nic ale nawet nie wiedzialam,ze te suplementy nie sa wogole badane.Ktos poda sklad i tyle juz w aptekach czy sklepach mozna kupic
Pamietam,ze butow nie chcial rzadnych zalozyc az w koncu kazalam mu pokazac ktore by chcial...wtedy uswiadomilam sobie,ze nie tylko z dziewczynkami moze byc problem