Ananaska, Awunia my od stycznia mamy taką Lodówka Samsung RL58GRGIH niska cena i opinie klientów Sklep OleOle i jesteśmy mega zadowoleni
Mało prądu zjada, jest bardzo pojemna, cicha i szuflada do warzyw jest rewelacyjna. Serio są długo świeże, nie jest to tylko chwyt marketingowy 
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam,mi juz lepiej troche.Poogladalam Raphaela i poprawil mi sie humor :-) Zrobilismy male zakupy Victorowi kupilismy czapke,rekawiczki i czapeczke z daszkiem w h&m no i mlody wybral bratu bluze ze spodniami i buciki.Wlkeje fotki jutro bo dzis za duzo na glowie.O wizycie w odpowiednim watku napisalam.No i dostalam skierowanie od gina na karetke jakby sie zaczelo i papier do meldunku w szpitalu-jutro zadzwonie i zobaczymy co powiedza.
Przepraszam,ze tak tylko o sobie ale musze sie ogarnac po dolku kilkudniowym i jutro postaram sie popisac.
Milego dnia
Przepraszam,ze tak tylko o sobie ale musze sie ogarnac po dolku kilkudniowym i jutro postaram sie popisac.
Milego dnia
Ananaska, Awunia my od stycznia mamy taką Lodówka Samsung RL58GRGIH niska cena i opinie klientów Sklep OleOle i jesteśmy mega zadowoleniMało prądu zjada, jest bardzo pojemna, cicha i szuflada do warzyw jest rewelacyjna. Serio są długo świeże, nie jest to tylko chwyt marketingowy
![]()
podoba się mi nawet bardzo tylko jedna małe ale...CENA...
mam limit do 1200 zł
mamaktosia
Fanka BB :)
Ananaska - jedno jest pewne Polara odradzam , mam i tylko czekam aż się popsuje ;-) teściowa ma i też z niecierpliwością czeka aż się popsuje
Ja bym polecała samsunga ew mastercook , wszystkie sprzęty mam z tych firm i jestem mega zadowolona , lodówę też mam upatrzoną z samsuga , ale ta cholernica polarowska nie chce się popsuć , a m na wymianę działającej o ile można ją tak nazwaC 
się nie zgodzi ... jedyny plus tej z polara to to że chłodzi ....
Ja bym polecała samsunga ew mastercook , wszystkie sprzęty mam z tych firm i jestem mega zadowolona , lodówę też mam upatrzoną z samsuga , ale ta cholernica polarowska nie chce się popsuć , a m na wymianę działającej o ile można ją tak nazwaC 
się nie zgodzi ... jedyny plus tej z polara to to że chłodzi ....Ananaska to może jakaś inna samsunga? Tak jak pisze mamaktosia ja też mam pełno sprzętów tej marki i jestem mega zadowolona. No i mastercook jest ok no i whirpool. Polara też odradzam, fakt że są tanie, ale takie "plastikowe" i słabo działają.
mb89
Ananaska ja z kolei uważam, że polar jest godny polecenia. Te nowe lodówki sa naprawdę super i do 1200 kupisz napewno. Moja teściowa ma i mama ostatnio też kupiła i jest mega zadowolona. Mamy też pralkę z polara i uważam, że ta firma jest fajna i tania, bez zbędnych dupereli skomplikowanych. Poprostu dla mniej wymagajacych. Ale z kolei jeśli ktoś szuka czegoś innego to ja mam na górze lodówke Beko do zabudowy i też jest godna polecenia, nie zaladza się zamrażarka, a z lodówki się nie leje w ogóle...mam ją ponad 2 lata i jak narazie bez zarzutu
hej
ja dzisiaj mam mega dziwny dzien
a to tryskam humorem i swiat jest piekny
a to wsciekam sie o byle duperele, wrzeszcze i ryczec mi sie chce
nie mam nawet weny czytac
widzialam tylko ze temat lodowek i ja rowniez mam samsunga i jestem mega zadowolona
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4872870.htm?CMPID=GS001&_$ja=cgid:7388268422|tsid:41408|cid:152482022|lid:47487690422|nw:g|crid:30717182102|rnd:6145421421233814282|dvc:c|adp:1o2|kw:
ale nie wiem jak on cenowo w Pl wychodzi, natomiast gdybym miala polecic to bardzo bardzo bo jest super
wszystko mnie swedzi
nawet uszy
a jak sie zaczynam drapac to juz koniec
wszystko 
jutro musze o tym powiedziec poloznej
pozdrawiam was i wybaczcie ze dzisiaj tak tylko samolubnie bardzo
ja dzisiaj mam mega dziwny dzien
a to tryskam humorem i swiat jest piekny
a to wsciekam sie o byle duperele, wrzeszcze i ryczec mi sie chce

nie mam nawet weny czytac
widzialam tylko ze temat lodowek i ja rowniez mam samsunga i jestem mega zadowolona
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4872870.htm?CMPID=GS001&_$ja=cgid:7388268422|tsid:41408|cid:152482022|lid:47487690422|nw:g|crid:30717182102|rnd:6145421421233814282|dvc:c|adp:1o2|kw:
ale nie wiem jak on cenowo w Pl wychodzi, natomiast gdybym miala polecic to bardzo bardzo bo jest super

wszystko mnie swedzi
nawet uszy
a jak sie zaczynam drapac to juz koniec
wszystko 
jutro musze o tym powiedziec poloznej
pozdrawiam was i wybaczcie ze dzisiaj tak tylko samolubnie bardzo

mamaktosia
Widzę że nie tylko ja lubię samsunga ;-) gdyby ktoś się zastanawiał nad pralką to eco buble polecam
rewelacja, naprawdę pierze w 15 C no wiadomo że dziecięce na 60 trzeba puścić ale takie szybkie pranie na 15 minut , puszczam na 1200 i wyciągam praktycznie suche 
Ananaska - A może jakąś fajną promocję znajdziesz ? niedawno na " darmolandi pl " były kupony do euro agd na duży sprzęt - 15 procent i transport za 1 zł . Poszukaj napewno coś fajnego znajdziesz do 1200 zł . Jak kupowałam pralkę też miałam wyliczoną kaskę , ale czekałam aż będzie promocja , bo moj działała ale np jak dałam pełny wkład to musiałam pod koniec prania zatrzymywać i wirować wkład na 3 razy , bo coś było z programatorem ...a pralka i lodówka były kupione 3 lata temu w makro jako komplet polar kupiłam za 2399 plus przywóz , dołożyłabym z 500 zł i miałabym naprawdę fajny sprzęt z innej firmy , ale połaszczyłam się na promocje
rewelacja, naprawdę pierze w 15 C no wiadomo że dziecięce na 60 trzeba puścić ale takie szybkie pranie na 15 minut , puszczam na 1200 i wyciągam praktycznie suche 
Ananaska - A może jakąś fajną promocję znajdziesz ? niedawno na " darmolandi pl " były kupony do euro agd na duży sprzęt - 15 procent i transport za 1 zł . Poszukaj napewno coś fajnego znajdziesz do 1200 zł . Jak kupowałam pralkę też miałam wyliczoną kaskę , ale czekałam aż będzie promocja , bo moj działała ale np jak dałam pełny wkład to musiałam pod koniec prania zatrzymywać i wirować wkład na 3 razy , bo coś było z programatorem ...a pralka i lodówka były kupione 3 lata temu w makro jako komplet polar kupiłam za 2399 plus przywóz , dołożyłabym z 500 zł i miałabym naprawdę fajny sprzęt z innej firmy , ale połaszczyłam się na promocje

reklama
angelika1609
tiluchna na kazda z nas padnie kiedys taki okropny dzien :-)