magdalenach00
Początkująca w BB
Witam,
mam termin na 13 grudzień, chciałam zapytać czy zaczęłyście już masaż krocza?? I jak Wam idzie? Ja przymierzam się stopniowo od jakiś 2 tyg ale bez szaleństw bo przez pół ciąży dokuczały mi infekcje i boję się, żeby nie przegiąć. Poza tym jeszcze nie wiem czy nie będę mieć CC... Napiszcie jak z tym u Was??
mam termin na 13 grudzień, chciałam zapytać czy zaczęłyście już masaż krocza?? I jak Wam idzie? Ja przymierzam się stopniowo od jakiś 2 tyg ale bez szaleństw bo przez pół ciąży dokuczały mi infekcje i boję się, żeby nie przegiąć. Poza tym jeszcze nie wiem czy nie będę mieć CC... Napiszcie jak z tym u Was??

Co do moczu to ja teraz w ciazy oddaje tuz przed wizyta a ,ze mam je okolo poludnia to nie jest poranny mocz.Melduje sie u lekarza, dostaje kubeczek raz chyba mnie stres zjadl bo nic a ni nie dalam rady
Nie wiem jak sie ma sprawdzanie ale tu jakimis paskami sprawdzaja i w maly komputerek daja te paski i juz wynik maja.Wchodzac do gabinetu lekarz ma juz wynik moczu,cisnienie,wage.

a na dodatek dziadzio ma za duży potas w organizmie ( bo leczy się na nadciśnienie i lekarstwa go powodują) i nie chcą zrobić operacji . Na razie zbijają potas, ale im później operacja tym gorzej dla niego bo nie zoperowanie prowadzi do śmierci :-( nie mogę nawet patrzeć na niego człowieka ciągle w ruchu a teraz leżącego serce mi pęka:-( także opieka w tym szpitalu po raz kolejny mnie zawiodła