reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To poczucie humoru ma po zboju... tylko nie bardzo rozumiem dlaczego masz nie czuc sie jego corka???? Bo se zartowal? K urwa?

Roni cudne zdjecie w avatarku mojego ziecia! Rewelacja. A ty glowa do gory! Na szczescie nie masz z nim czestego kontaktu. Jak zreszta ja ze swoja matka. Postaraj sie pewne rzeczy wpuszczac jednym uchem, drugim wypuszczac. Buziaki wielkie dla was od nas:-):-):-):-):-):-):-):-)

Matko Boska, to moja Ala waży 15 kg....
Dja sobie spokój z ojcem, nie chce mieć TAKIEJ córki, to nie. Ważne że Marek cie chce i jas też cie chce. To z nimi spędzisz resztę życia a nie z ojcem. a sąsiadów tez miej w du pie - ja już dawno mam opinię lenia nieroba i niewdzięcznicy bo takową mi babka wyrobiła.
i mam to seredecznie w du pie.

Wiecie jaki na mojej ulicy jest pomylony zwyczaj? MALOWANIE KRAWĘZNIKÓW NA BIAŁO.
Raz na miesiac zbiera się to całe dewociarstwo i maluje krawęzniki.
Mój mąż dla świętego spokoju pomalował przy naszej działce wapnem - jedna baba zwróciła mu uwagę ze wapno to się za szybko zmyje.:eek:

A innym razem jak siał se marchewkę (dla andrzeja hodowla warzyw to pasja, natomiast ja tego nienawidzę) to sąsiadka zaczęła się z niego śmiać że co on za babę ma - i powtórzyła to wszystko co moja babka nagadała.
Pech chciał ze to usłyszałam zza domu, wyszłam i powiedziałam
,,wynocha moherze radia maryja słuchać albo krawęznik malować"....

Moja opinia nie ma szans na powstanie z błota.....:cool2:

Roni nie martw się zachowaniem Ojca-bedzie dobrze!!

Dita to u Was na ulicy musi być wesoło:-)!!Skąd ten pomysł na malowanienie krawężników??? Chciałabym widzieć mine tej babki jak jej tak powiedziałaś!!!

Roni olej ojca, a opinię to sąsiedzi sami soie wyrobią na Twój temat jak Cie poznają:tak::-)
A tak wogóle to co Cie obchodzi co ludzie o Tobie myślą:baffled:Miej to w nosie;-):-)
Jesteś super dziewucha i fantastiko mama Jasia i rewelacyjna żona Marka i jedna z niesamowicie świetnych przyjaciółek nas wszystkich i to jest najważniejsze!!!
Masz własne życie:-) i niech ojciec nie waży się w nim mieszać, bo w ryja!!!:wściekła/y:
Jaś pięknie waży!!!:laugh2:

Dita no i tak trzymać:laugh2:

reklama
Roni osikaj to cieplym moczem, mam na mysli to co sasiedzi sobie mysla
a co do taty o zadzwon i powiedz " co Ty sobie tato wyobrazasz, jak mozesz sie mnie wypierac, żarty maja na celu rozsmieszac a nie ranić, a Ty mnie zraniłeś podwojnie, i jestem dobrą matką bo Jaska nigdy sie nie wypre" :)

JAk skonczysz remonty to sie do Ciebie wybiore na weekend i bedzie Ci razniej

kupilam sobie magnez bo polamalam wczorj z zlosci dlugopis, i rzucalam notesem .. wkurwiea mnie wszystko tak ze odrazu zoladek mnie boli
kurw.. znow mi nerwica wraca, jak przyjda jeszcze fobie i nie bede spac to pierdykne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry