reklama

mamusie grudniowe:)

kate bedziemy cie w czwartek scigac! :-):-):-)
Nieistotna jedyne co mozesz zrobic to nauczyc go jak bedzie ciut starszy, aby zajal sie soba i cie nie budzil. Ja mam to z Jula. Nawet jakby poszla spac o polnocy to wstanie i tak 6.30 max. Na szczescie juz nauczona, ze matki sie rano nawet nie dotyka. Wlacza sobie sama mini mini i luz. Juz jest tak nauczona nie podchodzic do nas, ze Maciek znow dzis godzine zaspal do pracy.
Dita koniecznie wieczorem grzanca porzadnego, pod pierzyne i sie wypocic!
Na katar podobno dobre sa inhalacje z soli iwonickiej. W aptece jest. Polecam.

reklama
ups sorki, ja dopiero wstalam i jakos tak wyczytalam, ze ty tez. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To kup jej taka masc inhalujaca dla dzidziusiow- Pulmex baby. Jest niby od 6 m-ca, ale ja stosowalam przy Julce w 5. Poza tym masc majerankowa pod nosek. I duze dawki wit C.

Nieistotna, Milka u mnie to samo 6 rano sie budzi fuck :wściekła/y:
a dzisiaj 3 razy w nocy wstal na papu :szok:

Dita Lucky do soboty wyzdrowiejecie MUSICIE!!!!!!!!!!!!! kurowac sie na maxa!!!!!!!!

chyba pójdę z nią do lekarza i zapytam, co on na to - na ten wyjazd. Mam nadzieję że to tylko ten cholerny wirus, który Alę, mojego tatę i siostrę trzyma....
Mała marudna na maxa - od drugiej w nocy robi tylko 10-minutowe drzemki, jeść nie chce, bo jej zatkany nos przeszkadza, frida, gruszka nic nie dają - bo to jest opuchnięta śluzówka, a nie katar, fuck:wściekła/y::no:

Dlaczego akurat teraz???????

Ditka bo kurcze zawsze tak się dzieje - wszystko wtedy kiedy nie powinno się przytrafiać ! Wsółczuję Ci strasznie i 3mam kciuki za kuracje ! Napewno Natka do soboty wyzdrowieje ! Dużo dużo zdrówka życzę !

ide na 11

Jezu, jak ja sie boję,ze się całkiem młoda rozchoruje...
W razie najgorszego - don't worry - ja zapłacę za nas tak i tak - bo pzecież rezerwację już mamy.
Tylko strasznie mi szkoda, gdybyśmy mieli nie pojechac.

I boję sie o Natkę.

reklama
Obie;-)
Ala kaszle - ale Ala to pryszcz, jutro już jej nic nie będzie.
Ale Natalia ma 37,7 i katar i ogólnie maruda.
Dobra, lecę do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry