reklama

mamusie grudniowe:)

ja tez to robie i mam swiadomosc ze robie zle
bo mi go ciagle żal, nie umiem nad tym zapanowac, mi go ciagle i wiecznie żal i koniec kropka
jak siedzi cichutko dlugo i bawi sie sam to biore go na rece bo mi go żal, a krzywda mu sie nie dzieje.. mam fazy czasem jeje
żal mi że sam siedzi, ze milczy hehe

reklama
Lucky, jak Lilus?

Czarna, a Ty podajesz małemu soczki rozcienczone? bo Julka jak wypila raz nierozcienczony, to mialam 5 kup jednego dnia:baffled:

Roni, jak zdrowie?:sick:

Kate, wywala dalej. tzn pojawia sie tabelka ze post pojawi sie na forum jak zostanie sprawdzony przez moderatora:confused::confused:
ale nic sie nie pojawia(pisalam na probe)
a w ogole nei kumam tego- to bedzie cenzurowane?:-D:confused:
tzn wiem ze moderator ma wglad na forum, ale czyanie kazdego jednego postu zanim on si pojawi to chyb a bzdura?i jak my mamy ze soba rozmawiac skoro mamy czekac na decyzje?
ktos by chyba musial napisac do tego moderatora i zaytac o co chodzi:confused:

kulka daje nie rozcieńczone-bo nic mu nie było do ostatniego razu!! Narazie przestanę dawać soczki na jakiś czas-zobaczę czy to napewno od nich!!Już mu przeszło i robi normalnę kupy!

Kasuelf:-(:-(:-( a jak tak chciałam tatuaż na brzuchu;-)!!!!
Ja też mam takie napady miłości do syna-instynkt obudził się do końca!jak gdzieś jade i bez niego-to czuję pustkę:-)!!
a jeszczę chodzimy z Mężem na nauki przez małżeńskie co niedziele-Jezu jakbym wiedziała że tam tak piepszą to bym w życiu tam nie poszła!!! Babka co to prowadzi to istny terminator-medody naturalne i czystość przedmałżeńska...hmm -dla mnie na to za pózno!!!!!!!

STO LAT DLA NATALKI DZIś 5 JEJ WSKAKUJE!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry