reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hellou...

no niestetym wrocilam z zakupow i dupa :( :( :( nie znalazlam nic fajnego... tylko taki sklep Defekt dorwalam i kupilam sobie duzo za duza bluze w paseczki ;-) ale sliczna! tak zeby ubrac ja przez kolejne 2-2.5mies. do konca ciazy raczej nie posluzy, bo sie nie zanosi, bym miala maciupki buniek. i bluzke z dlugim rekawem zakrywajaca nawet duzy brzuch - i razem wydalam 37zl ;) bank mi nie byl do tego potrzebny ;)

i wnerwilam sie strasznie.. obeszlam wszystkie h&my u nas z ciazowymi ciuchami i taki jest szajs, ze nawet z visa ciezko byloby mi cos wybrac!! masakra!! jedyne co mi sie spodobalo to spodnie.. bagatela, 180zl >:(
normalnie dzinsy w hmie ok 129-149zl bez przeceny... czyli dodatkowe 50-30zl za pasek smiesznej gumki!!!???
to samo ze zwyczajnymi bluzkami z dlugim rekawem - biala, z lycra, dla ciezarnych - 60zl, dla "nieciezarnych" - 30. co za paskudne zdzierstwo...
a na przecenie, do jasnej cholery, tylko spodnie w rozmiarze XL!!! a co z mniejszymi babeczkami!?

i jeszcze przesliczne podkoszulki znalazlam... na brzuszek i do karmienia pozniej... na pewno sobie kupie, chociaz tez drozyzna! 50zl.. ale przesliczne, z odcietym biustem, zaszewkami, guziczkami, z dobrego gatunku bawlny z lycra... mmm :) i tez staniki - nie takie zwykle, biale, co sie po kilku praniach zeszmaca, tylko sliczne, koronkowe, z odpinanymi miseczkami... naprawde ekstra :) tez 50zl. na razie nie kupuje, bo nie wiem, jak mi cycki urosna jak mleczko przyjdzie :) :) :) na razie kilka centymetrow tylko urosly :) ale ponoc dopiero po porodzie rosna jak szalone..

dobra, koncze :) musze wybrac sie do typowo ciazowych sklepow. heh. mam na oku tylko jeden :/

..aenye niestety wszyscy chcą zrobić biznes na ciężarnych :( ja kupiłam sobie wcześniej zwykłe spodnie tylko, że na gumce na targu za 20 zł i bluzke na allegro za 40 zł i teraz spodenki dresowe za 52 zł i bluzy jakieś za grosze i ciekam :D

Miłka happymym ma fajne ubranaka niektóre ale też nie są za tanie :( przerabiałam tą stronke juz jakieś 2 miesiące temu.

Heh....nie wybiera się któraś z Was na projektantke mody?? zaraz podrzucimy pare pomysów za niedużą kaske :D

czarna79 super, ze sie odezwalas ;D! powodzenia z remontami, mnie male przemeblowania czekaja we wrzesniu :)

dziewczyny ale fajnie niektorym suwaczki przesunely sie juz na 6 miesiac !! kurcze fajowo!
mamuski juz mamy blizej niz dalej 8)

KICIA zgadza się już bliżej niz dalej ja jutro półmetek hehe :D

Dzisiaj nie czuje się najlepiej serducho wali mi jak najęte brzuchal troszke boli nie wiem czy to pogoda czy poprostu mam gorszy dzień :-[

heh, kiedy suwaczek przeskoczy na 6 miesiac?...

ja sie niestety powoli nie mieszcze w spodnie z gumka (jedne jeszcze sa ok, a drugie juz praktycznie w odstawke, bo jak sie najem, to cisna.. moze dlatego, ze caly czas brzuch mam tak nisko, niziutko.. jak zacznie isc w gore to powinno byc lepiej) :> grrr a myslalam, ze dlugo pobiegam! guzik :)

..aenye a jak tam projektowanie sukni ślubnej ???

Ja znowu tylko w spodnie na gumke wchodze :P Chociaż na siłe się w moich jeansach dopne co prawda ale po co dziubeczka męczyć :)

Kobietki powedzcie mi czy zastanawiłyście się już na porodem ??? Rodzinny czy nie ??? Kiedy zapisać się do szkoły rodzenia i czy skorzystacie z niej ???

Dziewczyny znalazłam sklep dla ciężarówek - Kathma się nazywa i jest np. na ul. Kilińskiego 11/2 róg Świętojańskiej w Gdyni.
http://www.kathma.pl/
Sprawdźcie same ;) Ja tam kupiłam spodnie ciążowe za 79 pln i jestem zadowolona. Było wiele różnych ciuszków i gdyby nie wizja remontowa kupiłabym jeszcze ze 2 bluzki i 1 spodnie, ale ...

reklama
luckymama nawet fajne ubranka i z tego co piszesz nie maja takich wygórowanych cen :)

Kobietki powedzcie mi czy zastanawiłyście się już na porodem ??? Rodzinny czy nie ??? Kiedy zapisać się do szkoły rodzenia i czy skorzystacie z niej ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry