reklama

mamusie grudniowe:)

Siema laski

u mnie git
rano mnie chlop wkurzyl , powiedzialam mu co mysle :wściekła/y:
obiecal ze sie zajmie malym rano bym pospala, ale polozyl go obok na lozku i grzechocil grzechota a maly sie darl wiec ja nie spalam
no myslalam ze mu zajebie, huj nie opiekun skoro i tak nie spie
wzielam malego poszlam do pokoju obok pierdolnelam drzwiami
a o 9 przylazl i zabral malego bym poszla spac, o 9 to mi sie juz nie chcialo, chcialo mi sie o 6
ech

Sugar ucaluj brzusio od mnie
bardzo czesto mysle o tej minaturce człeka nr.2
to przez te moja psychoze drugiego dziecka

Kate super wypas pralka :)

reklama
anitko - czekam z niecierpliwoscia na efekty! kocham takie spontany :-) u mnie nie daja rady, ja wymyslam rozne ciekawostki, co potem czekaja jakies pol roku na realizacje i najczesciej rozmywaja sie w czasie... heh...

kate - sliczna pralka, jak pomysle o swojej je banej szmacie to mnie zazdrosc ogarnia normalnie! miala byc superextra, dalam po grubej znajomosci 1400, a ma tylko 1000obr, glosno chodzi i w ogole mnie wku rwia. szczegolnie, ze nie odprowadza kuzwa wody z pojemnika na plyn. demyt. gdybym mogla cofnac czas!!!!!

a moj dzidziol dzis spadl z lozka!!!! martwic sie czy nie!? wyladowal jak siersciuch milki, na czterech lapkach, czyt. na brzuchu. darl sie jak opetany, ale chyba wsio z nim ok, bo jak sie uspokoil to sie smieje, bawi, gada jak zwykle. i nie spal od tamtej pory. a, i siniaka czy zaczerwienienia nie widac. olac? chyba jo..?
mala mendunia byla na srodku lozka, oblozylam ja waleczkami, coby nie spadla, ja przysnelam jeszcze i po 3 minutach doslownie ryk z podlogi...

O widze ze coraz wiecej maluszków zalicza lądowanie.....
Aenye skoro zachowuje sie normalnie to nic mu nie jest
ale obserwuj, czy nie jest nadmiernie senny, nie wymiotuje, nie leje sie przez rece
ale napewno jest git!!!!!
tylko strachu duzo i moralniak :baffled:

moj wyladowal na boczku i nic sie nie stalo

nieistotna - faceci :wściekła/y:
i mam tak jak ty, czesto mysle o miniczlowieczku sugar :-) jakos chyba po cichu zazdroszcze troszke, chociaz z drugiej strony - obawiam sie, czy dalabym rade, z ta spora czastka egocentryzmu we mnie..

hyh, to bylo jakies 2,5h temu i nie jest, nawet niestety, senny ;-) wlasnie mnie dochodza spiewy z lozeczka, gdzie mial przymulic :baffled:
nie wymiotuje, nic. chyba jest oki, nic nie widze zlego.

a sie jeszcze nie pochwalilam, jak dlugo spal mlody dzisiaj! polozylam go wczoraj o 20.25, a dzisiaj obudzil sie... 8.10!!! co prawda ze trzy razy jadl, ale sukces! potem godzinke bawil sie na lozku (ja podsypialam), zaczal ziewac i trzec oczki, wiec znowu dalam mu cycunia do pocysiania i zasnelismy - do 10 z czyms!!! super :-) sie wyspalam, ze hoho ;-)

No ja Sugar nie zazdroszcze ( bo kto by zazdroscil boskiego chopa, aniola dziecka, spokojnej ciazy itp :-D:-D)
mysle o jej malym nr.2 bo mi go żal że jest drugi
ja tak mam :laugh2:

cale zycie myslalam o moim pierwszym dziecku i mowilam ze za nim tesknie
teraz gdy juz sie maly ucielesnil, mysle o moim drugim dziecku
i mi go zal, az mi lzy lecą tak mi go żal ze jest drugie :sick:
mi nawet 3miechy na leżance nie zwalczą tego urazu drugiego dziecka :baffled:

i mowie w głowie do mojego drugiego dziecka, ze juz za nim tesknie i postram sie uczynić wszystko co w mojej mocy by jarać się wszystkim co z nim zwiazane tak samo mocno jak za pierwszym razem :sick:
to moj zyciowy priorytet, nie dac mu odczuć ze jest drugie

Aenye Filipowi nic nie jest
i super ze dal pospać, moj 6 oczy otworzyl i wolal "maaa" ale to i tak lepiej bo wczoraj robil to o 4

hej dziewczyny
wlasnie siedze i nadrabiam braki...
ja wczoraj mialam prze je ba ne bo bruniasty wyl w nieboglosy[zabki]
dopiero po 2 dawkach paracetamolu kapieli i masarzu i butli 2 godzinach non stop bujania zasnol...
dzis wstaje i co widze:
Brunek ma juz 6 zebow!!!

a wieczorem spelnilo sie moje marzenie
po raz pierwszy w zyciu robilam tatuaz!
!!! haha
jak zgram zdjecia z tel daniela to pokaze efekty[moj cyfrowy kaput w naprawie]
ale maz dumny mowi ze jak na pierwszy raz SUPER

sugar mow co masz
aenye nie martw sie na pewno ok, tylko go obserwuj:tak:. my juz zaliczylismy spadek i bylo ok.

nieistotna nie ma nic gorszego dac dziecku odczuc ze jest drugie:tak:

reklama
dziękujemy Wszystkim za wczorajsze życzenia!!!
u mnie powtórka z rozrywki-biegunka powróciła!!! Byłam u lekarza!! Młody na diecie i lekach!!Dziąsełka ma spuchnięte ale tylko górne:confused::confused: Ciekawe czy mu ząbki wyjdą!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry